A Kecskeméti Lapok volt ügyvezetője szerint Karácsony Gergely nem magyar?

0
Kallos Bea/MTI
Hirdetés

Megdöbbentő posztot jelentetett meg Mészáros László Facebook profilján, miután Marosvásárhelynek újra magyar polgármestere lett. Ezt tartotta fontosnak megosztani:

Facebook/Mészáros László

Nehéz ebből másra következtetni, mint arra, hogy Mészáros Karácsony Gergelyt nem tartja magyarnak. Ha csak nem arra gondolt, hogy korábban Budapestnek kellett volna magyar polgármestert választani Marosvásárhelyen, de nem volt képes rá. Nyelvtanilag ugyan kijön ez is a mondatból, de nyilván nem erről van szó, mert nem lehet erről szó.

Mészáros László 2007-ben lett a Kecskeméti Lapok ügyvezetője, amikor a Zombor-érában az önkormányzat többségi tulajdont szerzett a lapban. Később az MSZP sajtótájékoztatón kritizálta Mészárost. Mondván, fideszes reklámújságot csinált a nagy múltú Kecskeméti Lapokból.

Mészáros László nem mellesleg a békemeneteket szervező CÖF egyik arca. Cikkünk fotóján is egy ilyen felvonuláson fotózták le Bayer Zsolttal, Csizmadia Lászlóval, a CÖF elnökével és Bencsik Andrással. Kalapban, bekarikázva Mészáros László.

Hirdetés

Ajánljuk ezt a cikkünket is:

Levélben gratulált a Szövetség Marosvásárhely most megválasztott magyar polgármesterének