fbpx

FRISS HÍREK

Egy éve választották meg a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőit

- Advertisement -
Az alábbiakban a Szövetség a Hírös Városért Egyesület városházi frakciójának szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét olvashatják.

 

Egy évvel ezelőtt, 2019. október 13-án, Magyarország választott. Budapest mellett számos városban ellenzéki győzelem született.

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület jelöltjei Kecskeméten is jelentős változást érték el. Megtörve a Fidesz-KDNP korábbi hegemóniáját, 6 egyéni választókerületben győztek jelöltjeink. További 3 listás képviselőnkkel, 9 fős frakciónk meghatározó erőt képvisel Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésében. Munkánkkal, kezdeményezéseinkkel folyamatosan segítjük Kecskemét polgárainak mindennapjait. Kérdéseinkkel, interpellációinkkal rávilágítunk a városban lévő problémákra, hiányosságokra.

Fontosnak tartjuk az önkormányzatunk átlátható gazdálkodását, az elszámoltathatóságát, a korrupció elleni fellépést. És ezt folyamatosan számon is kérjük.

A kialakult pandémiás helyzet mindannyiunkra komoly feladatot ró. Sajnos a város költségvetése is megérezte ennek hatását. Komoly adóbevételektől estünk el, melynek mértéke, várhatóan milliárdos nagyságrendű lesz 2020-ban. Várhatóan további, közel 3 milliárd Ft-tal nő az eddigi 1,4 milliárd Ft-os Szolidaritási hozzájárulásunk mértéke az állam felé, 2021-től. Ez kihatással van a város mindennapjaira is. Bízunk benne, hogy hamarosan a hátunk mögött tudhatjuk a Covid-19-et és újult erővel dolgozhatunk a városért, Önökért!

Hasonló cikkünk:  Az Orbán-kormánynak egyetlen női tagja sincs, ezzel nagyon szűk csoportba került a világ országai közül

Vigyázzunk egymásra!

Kecskemét, 2020. október 13.

Szövetség a Hírös Városért Egyesület Frakciója

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...