fbpx
0.7 C
Kecskemét
2023. február 6., hétfő

FRISS HÍREK

Hosszú hónapokon át zaklatta kisgyermekét

A Kecskeméti Törvényszék a szexuális erőszak és gyermekpornográfia bűntette miatt folyó büntetőeljárásban a vádlott letartóztatását az elsőfokú bírósági eljárás befejezéséig fenntartotta, amely végzés ellen a vádlott és védője jelentett be fellebbezést.

A Bács megyei férfi a vád szerint 2017 novemberétől 2019 nyaráig a kiskorú gyermeke sérelmére szexuális cselekményeket követett el, volt arra is eset, hogy a magatartásáról felvételeket készített, amikor a gyermeke láthatáson nála tartózkodott.

A vádlottat 2019. szeptember 12. napján vette őrizetbe a nyomozó hatóság és ezt követően a letartóztatását elrendelték, amelyre az arra jogosult bíróságok fenntartotta. A vádemelést követően a Kecskeméti Törvényszék figyelemmel a bűncselekmény tárgyi súlyára – amelynek a büntetési tétele 5 évtől 25 évig szabadságvesztés – a letartóztatását az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig fenntartotta.

Hasonló cikkünk:  A Kétfarkú Kutya Párt átértelmezte a kormány legújabb plakátját

A védő nem vitatva azt, hogy a cselekmények súlyos büntetési tétellel fenyegetettek, azonban a vádlott büntetlen előéletére figyelemmel a határozat ellen fellebbezést jelentett be.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a bűncselekmény tárgyi súlya miatt a szökés és elrejtőzés veszélye fennáll, ezért a végzés helyben hagyására tett indítványt.

Hasonló cikkünk:  Antik tárgyak felvásárlása

Az ügyben másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni – olvasható a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleményében.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...