Keresi a rendőrség a cserbenhagyó helvéciai gázolót

0
(Fotó: Pixabay.com)

A hétvégén történt helvéciai tragikus gázolás ügyében segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt ismeretlen tettes ellen folytatnak nyomozást – közölte a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 24-én, szombaton 15 óra után Helvécia belterületén, a Kecskeméti úton egy ismeretlen rendszámú és típusú autó sofőrje elütött egy gyalogosan közlekedő asszonyt.

A jármű vezetője a balesetet követően nem állt meg, és nem nyújtott segítséget a sérültnek, aki a helyszínen életét vesztette.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a baleset bekövetkezését, illetve az autó sofőrjével vagy a járművel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.