Nem lesz 2020-ban átadva a Prima Díj

0

Az élet- és egészségvédelem szempontjából a legfelelősségteljesebb döntést hozta legutóbbi ülésén a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége: a járványügyi helyzet miatt nem tartják meg az idei Prima Díj-rendezvényeket.

Az országos elnökség döntése értelmében Bács-Kiskun megyében is elmaradnak az őszi időszakban megszokott jelölések és a minden évben nagy érdeklődésre számot tartó kecskeméti díjátadó gála.

– A Prima Díj egyik fő célja, hogy példaképeket emeljen ki a közösségekből, akiknek hétköznapi életvitele, munkássága iránymutató – mondta Weninger Richárd. A VOSZ Bács-Kiskun megyei elnöke hozzátette, 2020-ban a járvány miatt kialakult váratlan és szokatlan helyzetek sok hőst szültek.

Hasonló cikkünk  Megérkezett Kecskemétre az első oltóanyag szállítmány

– Idén a Prima-rendezvények helyett az élet emelte ki közülünk a példaképeket. A gyermekeikkel otthon, munka mellett tanuló szülők, önfeláldozó egészségügyi dolgozók, pedagógusok, kőművesek, sofőrök és számtalan erőn felül teljesítő embertársunk lenne most érdemes teljes joggal a díjra.

A VOSZ elnöksége a döntést a Prima Primissima Alapítvánnyal összhangban hozta meg, azzal a kiegészítéssel, hogy hagyományos rendezvényük leghamarabb a 2021. évben, a megszokott időben, tartalommal és színvonalon valósulhat meg, amennyiben az akkori járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi.