fbpx
6.8 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Szemereyné: Fokozott óvintézkedésekre van szükség

- Advertisement -

A közösségi médiában közzétett közleményében felhívja a figyelmet, hogy városunk gócpont lett, fokozott óvintézkedésekre van szükség.

Mint írja, kérte az Intézmény és Piacfenntartó Szervezet vezetőjét, hogy 2020. október 30-tól, azaz péntektől a szabadtéri piacokon (Budai utcai szabadtéri piac, Széchenyivárosi szabadtéri piac, nagybani piac, használtcikk piac) is legyen elvárás az orrot és szájat is eltakaró maszk viselése.

Kérte továbbá, hogy az óvintézkedés hatékony betartatása érdekében a Budai utca szabadtéri piacot vegyék körbe kordonnal, ahol a piacfelügyelők és a városrendészek a belépési pontokon is ellenőrzik majd a maszk használatát.

Tekintettel a közelgő Halottak Napjára, arra kéri a lakosságot, hogy hétvégén (október 30., 31., és november 1.), a várhatóan rendkívül zsúfolt temetők látogatása során viseljenek maszkot. A köztemetőket üzemeltető Városüzemeltetési Kft. vezetőjét arra kérte, hogy erre az óvintézkedésre rendszeresen és minden fórumon hívja fel a temetőket látogatók figyelmét.

Hasonló cikkünk:  Szemereyné Pataki Klaudia lesz a kormánypártok polgármester-jelöltje

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...