Szemereyné: Fokozott óvintézkedésekre van szükség

0

A közösségi médiában közzétett közleményében felhívja a figyelmet, hogy városunk gócpont lett, fokozott óvintézkedésekre van szükség.

Mint írja, kérte az Intézmény és Piacfenntartó Szervezet vezetőjét, hogy 2020. október 30-tól, azaz péntektől a szabadtéri piacokon (Budai utcai szabadtéri piac, Széchenyivárosi szabadtéri piac, nagybani piac, használtcikk piac) is legyen elvárás az orrot és szájat is eltakaró maszk viselése.

Kérte továbbá, hogy az óvintézkedés hatékony betartatása érdekében a Budai utca szabadtéri piacot vegyék körbe kordonnal, ahol a piacfelügyelők és a városrendészek a belépési pontokon is ellenőrzik majd a maszk használatát.

Tekintettel a közelgő Halottak Napjára, arra kéri a lakosságot, hogy hétvégén (október 30., 31., és november 1.), a várhatóan rendkívül zsúfolt temetők látogatása során viseljenek maszkot. A köztemetőket üzemeltető Városüzemeltetési Kft. vezetőjét arra kérte, hogy erre az óvintézkedésre rendszeresen és minden fórumon hívja fel a temetőket látogatók figyelmét.

Hasonló cikkünk  A válság közepette milliárdokkal tömi saját érdékeltségeit a kormány