fbpx
4.9 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Verekedésbe fulladt egy kézimeccs Kiskőrösön

- Advertisement -

A Kiskőrösi Járási Ügyészség garázdaság bűntette miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy férfit, aki szeptember 26-án Kiskőrösön egy férfi kézilabda meccsen cserejátékosként rátámadt és többször megütötte az ellenfél csapat egyik játékosát, majd az öltöző előtt is folytatta a verekedést.

Szeptember 26-án este Kiskőrösön egy férfi kézilabda meccs volt, ahol a hazai és a siklósi csapatok csaptak össze egymással. A nyilvános bajnoki mérkőzésen – a játékidő letelte előtt 10 másodperccel – az egyik kiskőrösi és siklósi játékos között konfliktus alakult ki.

Ezt látva az ügy vádlottja, a siklósi játékos cserepadonon ülő apja berohant a pályára és rátámadt a kiskőrösi játékosra. Meglökte a kiskőrösi férfi felsőtestét, mire a megtámadott játékos védekezésül átkarolta a vádlott nyakát, és majd egy csípődobásszerű mozdulat után mindketten a földre kerültek. Ezután már az MMA-ból ismert a ground and pound taktika következett: a vádlott a kiskőrösi játékos hátára térdelve ököllel ütötte tovább. A további bántalmazást az odaérkező csapattársak akadályozták meg, a konfliktus hevében kisebb lökdösődés is kialakult.

Hasonló cikkünk:  Emberhátrányban tudott egyenlíteni Lakitelek Nyárlőrincen (galériával)

De a nap hőse egyértelműen a felvételen látszódő biztonsági őr, aki ugyan felpattan, amikor akciót lát, de igyekszik nem útban lenni, amikor összecsődül a két csapat.

Ezután mintegy 10 perccel a vádlott a versenybíró utasítására elhagyta a játékteret. De az öltözők előtt a folyosón megtalálta a korábban megtámadott kiskőrösi játékost, akit nagy erővel pofon ütött. A bántalmazás miatt a játékos a fején nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de könnyű testi sértés miatt nem kérte a vádlott megbüntetését.

A nyomozás elvégzése után a kiskőrösi rendőrök kezdeményezték a vádlott bíróság elé állítását. A Kiskőrösi Járási Ügyészség a szabadlábon lévő vádlottat nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt 2020. október 16-án állította bíróság elé. A Kiskőrösi Járásbíróság a váddal egyezően bűnösnek mondta ki a vádlottat és 300 000 forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős, ellene senki sem fellebbezett. (Ügyészség)

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...