Csatlakozz Te is a cipősdoboz karácsonyi akcióhoz

0
facebook.com/bodrozsan.alexandra.momentum

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciójának tagja, Bodrozsán Alexandra arra buzdít mindenkit, hogy csatlakozzanak a jó ügyhöz.

Kedves kecskeméti Gyerekek és Szülők!

Idén a karácsony legtöbbünk számára más lesz, mint az eddigiek. Nem gyűlhet össze a család apraja-nagyja az ünnepi ebédre, és a biztonságuk érdekében sokan nem látogathatjuk meg idős szeretteinket.

De úgy érzem, idén sem feledkezhetünk meg azokról, akiknek minden karácsony nehéz. Szeretném, ha eljuttatnánk az ünnep örömét azokhoz a családokhoz is, ahol legfeljebb a fenyőre telik, viszont alá ajándékokra már nem. Ezért úgy döntöttem, hogy csatlakozom egy szívmelengető kezdeményezéshez annak érdekében, hogy mosolyt csaljunk a legkisebbek arcára.

 

Hogyan tudunk ebben segíteni?

Ha szeretnél megajándékozni egy-egy gyermeket, végy egy cipősdobozt, döntsd el, hogy milyen idős fiúnak vagy lánynak küldenéd, és ennek megfelelően töltsd meg a dobozt kedves ajándékokkal, kisebbeknek például plüssökkel, labdával, mesekönyvvel, babával; nagyobbaknak pedig pedig könyvvel, sportszerekkel, hajbavalóval vagy órával. Extra figyelmességképpen egy kis édességet is csomagolhatsz az ajándékok mellé.
A cipősdobozra mindenképpen írd rá, hogy milyen korú fiúnak vagy lánynak szánod (pl. fiú 7, lány 5).

A csomagokat az alábbi címen vesszük át: Kecskemét, Énekes utca 98/b.
Kérlek, hogy a csomag leadása előtt egyeztess időpontot a következő telefonszámok egyikén, hogy biztosan a helyszínen tartózkodjon valaki:
+36309453599 vagy +36306038838.

Karácsony előtt gondoskodunk róla, hogy szentestére minden nélkülöző gyermekhez eljusson a neki szánt ajándék.

“Az embereket csak szeretve lehet jobbá tenni.” ❤️(Böjte Csaba)

Bodrozsán Alexandra
önkormányzati képviselő
Kecskemét Megyei Jogú Város