fbpx

FRISS HÍREK

Kadafalvi áramszünetek: Az NKM korábban azt írta, november 13-ig kell számítani ezekre, de 25-én is lesz leállás

- Advertisement -

Bő egy hónappal ezelőtt Kadafalván sokan kiakadtak a rendszeresen visszatérő -ugyan tervezett és bejelentett- áramszünetekre. Mivel volt olyan hét, amikor három nap sem volt áram reggel 7:30 és délután 15:30 között, besokalltak az itt lakók, és értetlenkedve kommenteltek minden erről szóló hírt.

Akkor levélben kérdeztük meg a szolgáltatót, hogy mi ez a sok áramszünet. Ezt írták (kiemelés tőlünk):

„A felújítási munkálatok elengedhetetlenek a szolgáltatás biztonságos és folyamatos üzemeltetéséhez. Az érintett beruházási munkákat ügyfeleink igényelték és elősorban az új ügyfelek ellátására vagy meglévő teljesítményének bővítésre vonatkozó kis -és középfeszültségű hálózat fejlesztési munkálatokat foglalnak magukban./…/Jelenleg 2020.11.13-ig vannak ezzel a munkával kapcsolatos áramszünet igények a rendszerben.”

Most azonban több kadafalvi utcában is bedobtak újabb értesítőket, e szerint november 25-én ismét nem lesz áram több utcában. Már korábban is azért voltak többen mérgesek, mert jöttek a hiden napok és kisgyerekkel vannak otthon. Ahhoz képest most jóval hidegebb van napközben, így akinek áramra van szüksége a fűtésre és így a melegvízre is, annak alternatív megoldást kell keresnie erre a napra.

Hasonló cikkünk:  Zuhan a Fidesz támogatottsága a biztos pártválasztók körében, a Tisza Párt jelentősen erősödik

Mivel az NKM akkori levelében ott van a jelenleg szó, most bizonyára az van, hogy közben újabb igény jött be, és ezért lesz november 13. után is egész napos áramszünet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...