Már toldozzák-foltozzák az új Gábor Dénes utcát vagy csak egyre inkább fellazul?

0

Néhány napja hívtuk fel a figyelmet arra, hogy pár hete stabilizálták a Gábor Dénes utcának azt a szakaszát, amelyet nem aszfaltoztak le, de az máris kátyúsodik. Hogy miért csak az út fele kapott aszfaltot, arról itt elmélkedtünk. Megkönnyítené a helyzetet, ha az önkormányzat és a kivitelező nem titkolózott volna, és válaszoltak volna kérdéseinkre, de ez nem történt meg.

Most úgy néz ki, mintha útjavítás gyanánt odaborítottak volna egy kis kavicsot a kezdődő kátyúkba, de se elegyengetve nincs, se tömörítve. Vagy csak arról van szó, hogy egyre több helyen rongálódik, és a kavics fellazul, mintha most öntötték volna oda. Bármelyik is van, csúnya, ráadásul száll a zúzalék, és az út továbbra is egyenetlen.

Máris kátyúsodik egy új út?

Pedig az önkormányzati sajtó azt írta, hogy

Az útalaphoz hasonló burkolatmegerősítést kap a Homokbányáról induló Gábor Dénes utca. A Városháza tájékoztatása szerint az a cél, hogy az útszakasz teljes hosszában biztonságosan legyen járható a nagyobb járművek számára is.

Hasonló cikkünk  Néhány hónap után a Gábor Dénes utca egyik fele máris a Beretvás közt idézi

Az önkormányzati sajtó partnere, a KEOL pedig azt írta, hogy

…a vasút előtti, és utáni szakasz továbbra sem aszfaltozott, azonban jó minőségű, tömörített, zúzott köves burkolatot kapott.

Vagyis abban nagy volt az egyetértés, hogy nem is olyan rossz az a nem aszfaltozott rész, mert erős, nagy járművek is biztonságosan használhatják és jó minőségű. Abban már nem volt akkora egyetértés, hogy átadták-e ezt az utat vagy sem. A médiacentrum gazdasági lapjában Kozák Polett (a médiacentrum vezetője) cikkénél az áll, hogy átadták. A Keol szerint viszont nem adták át. Végül is mindegy, mert az utat már használják, semmi nem változik attól, hogy esetleg most fogják csak majd a szalagot átvágni néhányan. Attól még pont úgy fog kátyúsodni, mint most.

Hasonló cikkünk  Egy hét után még mindig ott volt a Bringaparkban a széttört pad

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here