fbpx
17.4 C
Kecskemét
2023. március 20., hétfő

FRISS HÍREK

Már toldozzák-foltozzák az új Gábor Dénes utcát vagy csak egyre inkább fellazul?

Néhány napja hívtuk fel a figyelmet arra, hogy pár hete stabilizálták a Gábor Dénes utcának azt a szakaszát, amelyet nem aszfaltoztak le, de az máris kátyúsodik. Hogy miért csak az út fele kapott aszfaltot, arról itt elmélkedtünk. Megkönnyítené a helyzetet, ha az önkormányzat és a kivitelező nem titkolózott volna, és válaszoltak volna kérdéseinkre, de ez nem történt meg.

Most úgy néz ki, mintha útjavítás gyanánt odaborítottak volna egy kis kavicsot a kezdődő kátyúkba, de se elegyengetve nincs, se tömörítve. Vagy csak arról van szó, hogy egyre több helyen rongálódik, és a kavics fellazul, mintha most öntötték volna oda. Bármelyik is van, csúnya, ráadásul száll a zúzalék, és az út továbbra is egyenetlen.

Máris kátyúsodik egy új út?

Pedig az önkormányzati sajtó azt írta, hogy

Az útalaphoz hasonló burkolatmegerősítést kap a Homokbányáról induló Gábor Dénes utca. A Városháza tájékoztatása szerint az a cél, hogy az útszakasz teljes hosszában biztonságosan legyen járható a nagyobb járművek számára is.

Hasonló cikkünk:  Enyhít a kormány az akkumulátorgyárakra vonatkozó szabályozáson

Az önkormányzati sajtó partnere, a KEOL pedig azt írta, hogy

…a vasút előtti, és utáni szakasz továbbra sem aszfaltozott, azonban jó minőségű, tömörített, zúzott köves burkolatot kapott.

Hasonló cikkünk:  Április 30-ig maradnak érvényben az árstopok

Vagyis abban nagy volt az egyetértés, hogy nem is olyan rossz az a nem aszfaltozott rész, mert erős, nagy járművek is biztonságosan használhatják és jó minőségű. Abban már nem volt akkora egyetértés, hogy átadták-e ezt az utat vagy sem. A médiacentrum gazdasági lapjában Kozák Polett (a médiacentrum vezetője) cikkénél az áll, hogy átadták. A Keol szerint viszont nem adták át. Végül is mindegy, mert az utat már használják, semmi nem változik attól, hogy esetleg most fogják csak majd a szalagot átvágni néhányan. Attól még pont úgy fog kátyúsodni, mint most.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...