fbpx
13.9 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Másfél milliárddal olcsóbban épül új tűzoltóság Kecskeméten

- Advertisement -

A kiskunhalasi Modinvest Épitőipari-Beruházó-és Kereskedelmi Kft. építheti fel a Kecskeméten az új tűzoltósági épületet, nettó 3 milliárd 899 millió forintért. A becsült ellenérték nettó 5 milliárd 265 millió forint volt.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az épület földszintje 2132 négyzetméteres, az első emelet 1404 négyzetméteres, míg a második emelet 1753 négyzetméteres lesz. A hasznos alapterület 5289 négyzetméter.

A nyertessel november 10-én kötött szerződést a katasztrófavédelem. Indult még a tenderen a mórahalmi Bauszer Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a kecskeméti VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft., a kiskunhalasi Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft., a fővárosból pedig a Laterex Építő Zrt., a Falcon Global Zrt. együtt az Octopus Invest Kft.-vel, továbbá a STRABAG Építőipari Zrt. is.

Uniós támogatással épülnek tűzoltóságok

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...