fbpx
3.6 C
Kecskemét
2023. február 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Szijjártó és a három kecskeméti cég – de a BIM Design-nal mi a helyzet?

Amikor a közelmúltban olvastuk a sajtóban (meghívót persze nem kaptunk az eseményre), hogy Szijjártó Péter miniszter “három kecskeméti cégnek” adott át jelképesen összesen 102 millió forint kormányzati támogatást, akkor felkaptuk a fejünket az egyik cég hallatán. Ez a BIM Design Kft. volt, amelyet az eseményen kecskeméti cégnek tituláltak. Első olvasatra is furcsa volt, mert nem kecskeméti cégnek ismertük, de ki tudja alapon megnéztük az Opten cégadatbázisban, mit találunk a cégről.

A BIM Design Kft. 2016 óta fut ezen a néven, korábban SZIGNUM Kft. volt és az 2000-ben alakult. Széhelye Budapesten van a Mester utcában. Korábban Szegeden két címen is be volt jegyezve (nem egyszerre).

Van egy telephelye Csorváson. Cégjegyzésre két budapesti illetőségű személy jogosult. Ballay Zsolt cégvezető és Kelemen Csaba ügyvezető. A BIM Design tulajdonosa a szegedi SZIGNUM-Vagyonkezelő Kft. Ennek ugyan van két kecskeméti székhelyű cége, a GÉPBÉR-Színpad Kft. és a LED Finance Kft., de most ebben a cikkben a BIM Design az érdekes. Amúgy az előbbi két kecskeméti cég arra az Izsáki úti címre van bejegyezve (az IQ Kecskemét címe), ahol a sajtófotók szerint a miniszter meglátogatta a BIM Design-t. Amely cégnek a Sheraton és a KÉSZ is partnere. Ez az épület pedig a Kész ipari parkban van az építőipari cég és a hotel között. Az IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft. több tulajdonosa közül pedig az egyik a KÉSZ Ipari Gyártó Kft., a másik a KÉSZ Holding Zrt.

Hasonló cikkünk:  A jövő héten érkező mediterrán ciklonok kiadós csapadékot hoznak
Hasonló cikkünk:  Kiakadt a szlovák külügyminiszter Szijjártó Péterre

De még mindig a BIM Design. Miután a céges adatok között nem találtunk kecskeméti vonatkozást, írtunk a cég honlapján megtalálható kapcsolattartási mezőn keresztül, és arról érdeklődtünk, hogy a BIM milyen vonatkozásban kecskeméti cég.

Miután napok múltán sem kaptunk választ, újra írtunk egy levelet, határidővel megjelölve. Erre sem jött válasz. Úgyhogy azóta sem tudjuk, hogy milyen tekintetben kecskeméti cég a BIM Design Kft.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...