fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

16 jelentkezővel indul a KecsUP gyakornoki programja

- Advertisement -

Meghirdettük, november végén pedig lejárt a jelentkezés a KecsUP gyakornoki programjára.

„16 jelentkezőnk van. Ez sokkal jobb, mint amire legmerészebb álmunkban gondoltunk. A program ugyan csak jövőre indul, azonban már most feladataik vannak a jelentkezőknek. Felmérjük, kire miben számíthatunk, kinek mi az erőssége, milyen fejlesztésekre lesz szükségünk. Ez egy több körös felmérő, már az elsőn túl is vagyunk. Úgy tűnik, jók az alapok.” – nyiltakozta Gunity Gábor, a KecsUP főszerkesztője.

A felhozatal igen vegyes, vannak éppen felnőttek, huszonévesek, de negyven felettiek is. A decemberi felmérés után (ami e-mail-en leadott feladatokat jelent) januárban online oktatással kezdődik az elméleti rész. A gyakorlati feladatok egy része is online zajlik majd, hiszen a „házi feladatok” nagy része írás lesz, amelyek elektronikus levélben érkeznek majd be. Amennyiben esetleg tavasszal már engedélyezik az összejöveteleket, akkor természetesen lesznek valódi találkozók is, sőt eseményekre is szeretnénk elvinni a gyakornokokat, hogy az újságírás minden mozzanatát megismerhessék.

„Az olvasóknak is előnyük származik majd a gyakornoki programból, hiszen bővül a paletta. Színesedik a tartalom. Többeket érdekelnek tudományos, társadalmi témák a jelentkezők között, így az ilyen jellegű cikkeket szívesen publikáljuk majd. A fiatalok pedig talán jobban tudnak majd fiatalos témákkal a fiatalabb olvasókhoz szólni.” – véli főszerkesztőnk.

Hasonló cikkünk:  A Fidesz szerint kapacitás-áthelyezés történik, az ellenzék szerint bezárják az óvodákat Kecskeméten

A gyakornoki program ingyenes, és bár nem ad végzettséget, az alapok elsajátítására vagy azok fejlesztésére lehetőséget biztosít. Arról nem is beszélve, hogy már az elején publikálási lehetőséget adunk, a legjobbak pedig akár valamilyen formában a KecsUP-nál is maradhatnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...