fbpx
3 C
Kecskemét
2023. február 2., csütörtök

FRISS HÍREK

2020: A KecsUP számokban

21 hónap. Ennyi ideje olvasható a KecsUP. Tehát várjuk a második születésnapunkat. Reméljük, hogy azt már az olvasókkal együtt ünnepelhetjük. Az első évfordulót is így terveztük, akkor lett volna az első klubestünk. Már vendégeinkkel le volt szervezve, hogy eljönnek és beszélgetnek velünk és olvasóinkkal egy nagyot, de a bevezetett korlátozó intézkedések ezt nem tették lehetőve. Talán majd jövőre!

Számokban a KecsUP

Idén csaknem 2 millió kattintás érkezett cikkeinkre. Március volt a legerősebb hónap. Ekkor robbant be a koronavírus és a veszélyhelyzet. Csak ebben a hónapban volt szinte félmillió oldalmegnézés. Ebben a hónapban 30-50 ezres napi olvasótáborunk volt a kritikus időszakban. Amikor megírtuk, hogy egy kecskeméti pár kórházban van koronavírus fertőzéssel, akkor aznap 57 ezer olvasója volt a KecsUP-nak. Ez a cikkünk lett idén a legolvasottabb. De nézzük akkor a toplistát.

Hasonló cikkünk:  Egy éve üres a kiskunhalasi járványkórház, havonta 5,3 millióba kerül fenntartani

A legolvasottabb cikkeink – íme a TOP 5

 

  1. Koronavírus: Fertőzött egy kecskeméti lány és párja
  2. Nézze meg Ön is Mészáros Lőrinc harckocsiarzenálját!
  3. Koronavírus: Úgy tudjuk, karanténban van egy zrínyis diák és családja
  4. Veszélyhelyzet: A Szabad Pécs szerint napirenden lehet a kijárási tilalom
  5. Csődöt mondott Kecskemét új imázsfilmje – levették a YouTube-ról

Facebook oldalunkon 11.301 követőnk van. Itt mintegy 800 ezer elérést hoztak össze olvasóink. Itt a legnézettebb élő közvetítésünk egy autó mentése volt az elöntött aluljáróból. Ezt csaknem 300 ezren látták. A második legnépszerűbb pedig az elöntött Petőfi Sándor utcáról feltöltött videónk volt, ezt csaknem 140 ezren látták.

Hasonló cikkünk:  Januártól nem változnak az átlagfogyasztás feletti energiaárak, négy hónapra rögzítik azokat

Most egy kicsit ünneplünk, elbúcsúztatjuk az évet, aztán januárban újult erővel vágunk bele ismét. Találkozunk 2021-ben!

 

 

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...