fbpx
3.6 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Kedves olvasók és támogatók! Köszönjük!

A KecsUP első teljes évének legvégén járunk. 2019. március 28. óta létezünk. Túlvagyunk egy önkormányzati választáson, és benne vagyunk egy szörnyű időszakban. Reméljük, az új évvel új szelek jönnek, és elfújják a koronavírust.

Ahogy egyik olvasónknak sem, úgy nekünk sem volt könnyű ez az év. A szerkesztőségre bár nem csapott le a vírus, mégis átérezzük mindenki szenvedését, szomorúságát, tragédiáját. Ugyanakkor örülünk, ha valaki meggyógyult, vagy még inkább, ha el sem kapta a fertőzést. Ez az év erről szólt. Ki gondolta volna ezt egy évvel ezelőtt? Most sem tudjuk, mi vár ránk. Csak remélünk. Várunk egy szabadabb, kötöttségektől mentes évet. Talán eljön már tavasszal a könnyebbítés, esetleg csak nyáron. Ki tudja?

Ugyanakkor megyünk előre, ráfordulunk a 2022-es választási évre. Azt megelőzi majd egy kampányidőszak, az ellenzék részéről idén egy már bejelentett előválasztás. Ha a vírus már nem is határozza meg mindennapjainkat, közéleti, politikai téma bőven ígérkezik. A KecsUP 2021-ben is Kecskemét meghatározó hírportálja lesz, rajtunk nem fog múlni.

Céljaink elérésében minden olvasónk segíthet, ahogyan segítettek eddig is. Ez lehet a rendszeres hírolvasás mellett egy-egy lájk, megosztások, témajavaslatok. És lehet persze kisebb-nagyobb támogatás, amely mind erőssebbé teszi lapunkat, biztosítva működésünket, de legalábbis működési költségeink egy részét.

2020-ban olvasóinktól több százezer forintot kaptunk, amely igazán jól esik, és igyekszünk ezt meghálálni olyan cikkekkel, amelyeket csak nálunk olvashatnak.

Tudják, a KecsUP egyik alapelve, hogy nem egyek akarunk lenni a sok közül, hanem egyediek akarunk lenni, kitűnni a többi közül. Hogy napról napra több ezer olvasóhoz érünk el szerte a megyében, azt bizonyítja számunkra, hogy a küldetésünk jó úton halad. Az elmúlt bő másfél év az indulás, a tapogatózás és a bemelegítés időszaka volt. 2021-ben jöhet a pulzus emelése, az izzadás és izzasztás. A megerősödés, a bővülés, a növekedés éve. Ezt a célt szolgálja hamarosan induló gyakornoki programunk is, amely révén tartalmunk színesedik, szerkesztőségünk új taggal (tagokkal) bővülhet.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméti külterületi utak, nem városinak való vidék, napi küzdelem az itt élőknek is
Hasonló cikkünk:  Sárban csatangolnak gyalogosok és bicajosok, mert lezárták útjaikat

Köszönjük minden olvasónak és támogatónak az eddigieket, és bízunk benne, hogy 2021-ben is legalább annyira számíthatunk majd önökre, mint eddig. Végezetül pedig, a lehetőségekhez képest boldog új évet, és ma éjszakára kellemes kikapcsolódást kíván a szerkesztőség.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...