fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Saját iskolájában árulta a drogot egy kiskunfélegyházi fiú

- Advertisement -

Kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség azzal a fiatallal szemben, aki 2018 júliusától tavaly januárig drogokkal kereskedett az egyik egy kiskunfélegyházi középiskolában.

A fiatalember heti rendszerességgel adott el extasy tablettákat és kannabiszt. A „beszoktatós” adagot 2000 forintért, a „normál” tablettákat pedig 3.500 forint/darab áron adta el egy 40 főből álló vásárlói körnek az iskolában. Általában hetente 4-5 db tablettát adott el, ritkán volt olyan hét, amikor nem tudott hozzájutni, így eladni sem.

A fiú ezen kívül még „kristály” és „zsálya” nevű drogokat is árult az iskolában, amelyeket Kiskunfélegyházán szerzett be. A „kristály” grammját 3.000 forintért, míg egy pakk „zsályát” 1.500 forintért adott. A „zsálya” nevű drogot a fiú az iskola vécéjében porciózta. A fiatal többször a mellékhelyiségben rejtette el az eladásra szánt marihuánát is.

Hasonló cikkünk:  Lefoglalt és elkobzott autókat fosztogattak egy kiskunhalasi rendőrségi telephelyen

A fiatal legalább 184 ezer forint bevételre tett szert a drogok árulásával. A hasznot felélte, ruhákat, és élelmiszereket vásárolt belőle. Az ügyészség kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat ellene.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...