fbpx
20 C
Kecskemét
2023. szeptember 22., péntek

FRISS HÍREK

Szövetség: Demeter Szilárd mondjon le!

NYÍLT LEVÉL

Tisztelt kecskeméti polgárok!

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület tagjai és frakciója mély megdöbbenéssel fogadta Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának szégyenletes propaganda írását, mely a közösségi oldalán jelent meg.
Hiába vonta azt vissza és szüntette meg a Facebook oldalát, ez nem mentesíti a gyalázatos megszólalása miatt. Ismét szégyenkeznünk kell a világ előtt. Ezentúl felszólítjuk a kecskeméti Fidesz-KDNP képviselőcsoportját, hogy határolódjon el Demeter „gázkamrázós” kijelentéseitől!
A Szövetség a Hírös Városért Egyesület tagjai és frakciója elítéli Demetert és nem tartja elegendőnek a fenti lépéseket. Ezúton szólítjuk fel Demeter Szilárdot, mondjon le minden tisztségéről, pozíciójáról!

Szövetség a Hírös Városért Egyesület tagjai és frakciója

Nyílt levél Magyarország, Európa és a világ valamennyi demokrata polgárához!

Alulírottak, mint Magyarország és az Európai Unió állampolgárai, a leghatározottabban visszautasítjuk Demeter Szilárd kormánybiztosnak, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának, a magyar kormány hivatalos képviselőjének, 2020. 11. 28-án megjelent írását, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez, a liberális, azaz szabadelvű embereket pedig a nácikhoz hasonlítja.

A holokauszt áldozatainak emlékével és a túlélők fájdalmaival visszaélve Európa- és nemzetellenes szövegével, tudatosan provokál, békétlenséget és gyűlöletet szít. A legaljasabb módon tetszeleg egy nemlétező áldozati szerepben, miközben ő a bántalmazó, kiszolgálva a pillanatnyi kormány szégyenletes propagandáját.

A magyarokra hivatkozik, akiktől nem kapott felhatalmazást!

Zavaros írásával minden jóérzésű honfitársát, emberi méltóságában mélységesen megsértette. Alkalmatlannak és méltatlannak bizonyult, hogy a magyar kultúra, a közélet bármilyen területét irányítsa, azt képviselje.

Most, amikor Magyarország, Európa és az egész világ rémületben, bizonytalanságban él, amikor szolidaritásra és figyelemre lenne szükség, amikor milliók kerülnek pillanatok alatt kiszolgáltatott és kitaszított helyzetbe, akkor különösen aljas és embertelen ez a propaganda.
Tudva azt is, hogy ez egy odahajított gumicsont a demokratikusan gondolkodó embereknek, mégis fel kell emelnünk hangunkat a mérgező, beteg provokációkkal szemben!

Az alapvető emberi és isteni törvények, parancsolatok, a jogállamiság és a Magyarország által is elfogadott európai és nemzetközi rendelkezések alapján követeljük, hogy azonnal mondjon le minden közéleti funkciójáról, vonuljon ki a magyar közéletből! Ezt elvárjuk minden olyan politikustól és képviselőtől is, aki ezzel az életellenes és embertelen szöveggel azonosulni tud.

Bízunk abban, hogy az ország többségének megmaradt a józan esze, embersége, hallgat a szívére.

Vállaljuk, hogy fizikai, szellemi és anyagi lehetőségeink szerint valamennyien tenni fogunk a kirekesztés, a gyűlölködés, a cinizmus és a gonoszság ellen!

Segítséget kérünk, támogatást, egy emberi, normális és jogállami Magyarország visszaépítéséhez, hogy lemossuk a szégyent, a gyalázatot!

Hazánknak most összefogásra és békére van szüksége, hogy minden járványt legyőzzön!

Kérjük, aki csak teheti, terjessze saját körében, hazai és nemzetközi kapcsolatain keresztül.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...