fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Tíz kiló krumplival jutalmazza meg dolgozóit a Külügyminisztérium

- Advertisement -

Tíz kiló burgonyával lepte meg dolgozóit a Külügyminisztérium karácsony alkalmából – írta meg a Népszava.

„Tekintettel arra, hogy ebben a nehéz járványügyi időszakban minden ember számára komoly kihívásokat jelent a mindennapok megszervezése, a minisztérium szeretne a kollégáknak a karácsonyi ünnepek alkalmából egy praktikus ajándékcsomaggal kedveskedni”

– írták a dolgozóknak egy belső levélben.

A béren kívüli juttatás „hazai termelőktől származó jó minőségű 1 doboz szabolcsi alma válogatást (7kg) és 10 kg burgonyát tartalmaz”.

A gavalléros karácsonyi ajándék összesen kb. két-háromezer forintot ér: a 10 kiló krumpli 100 Ft/kg-os fideszes áron számolva egy ezres, az alma pedig egy-kétezer forint.

Menczer Tamás külügyi államtitkár a Népszava cikkének megjelenése után azt állította a Facebookon, hogy a Külügyminisztérium célja az volt, hogy bajba jutott szabolcsi gazdáknak segítsen úgy, hogy felvásárolja a termékeiket és kiosztja a dolgozói között.

Hasonló cikkünk:  A leggazdagabb magyarok 675 milliárd forintot mozgattak át vagyonkezelő alapítványokba

Szijjártó Péter külügyminiszter egyébként annyira megbecsüli a minisztériumi munkatársait, hogy nem engedte őket home office-ban dolgozni a koronavírus-járvány első hulláma alatt, sőt kirúgással fenyegette meg azokat, akik mégis otthonról szerettek volna dolgozni. Azután amikor ő betegedett meg novemberben, természetesen home office-ból dolgozott.

Így tettek zsebre 2071 milliárdot Mészáros Lőrinc és Szíjj László építőipari cégei

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...