fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. szeptember 21., kedd

FRISS HÍREK

Új tábla Lakiteleknél: Most éppen Lakitelek-Hungarikum Liget

Újabb csavar a történetben, amely azzal kezdődött, hogy kitettek Lakitelek Hungarikum feliratú táblákat oda, ahol Lezsák Sándor birodalma épül. Majd amikor rákérdeztünk a jegyzőnél, hogy mi ez, azt a választ kaptuk, hogy kérdezzük a polgármestert és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t. És kb. ezzel együtt levették a táblákat. Megkérdeztük tehát a megnevezetteket. Ugyanis azt szerettük volna tudni, hogy új település van-e kialakulóban.

A polgármester 8 napja nem válaszol. A közútkezelő viszont megtette. Megírták, hogy se nem ők tették ki, se nem ők vették le a táblát.

“Ismereteink szerint a vonatkozó előírások betartásával Lakitelek – Hungarikum Liget feliratú település helységnévtáblával kerül majd az útszakasz elkészülte után végleges átadásra, forgalomba helyezésre.”– állt a válaszban.

És így is lett. Azt nem tudjuk, hogy elkészült-e az útszakasz, de pont olyan táblát tettek ki, mint amilyet a közútkezelő válaszában írt. Itt viszont már nem ugyanolyan betűkkel és gondolatjel nélkül írták a Lakitelek utáni részt, mint korábban, amely alapján arra lehetett következtetni, hogy egy Lakitelektől eltérő település születik. Így már szinte biztos arról van szó, hogy Lakiteleknek lesz egy Hungarikum Liget elnevezésű része. De, hogy így van-e, azt a polgármester mondhatná meg, esetleg Lezsák Sándor, akinek szintén írtunk levelet, de ő sem reagált.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...