Új tábla Lakiteleknél: Most éppen Lakitelek-Hungarikum Liget

0
Olvasói fotó

Újabb csavar a történetben, amely azzal kezdődött, hogy kitettek Lakitelek Hungarikum feliratú táblákat oda, ahol Lezsák Sándor birodalma épül. Majd amikor rákérdeztünk a jegyzőnél, hogy mi ez, azt a választ kaptuk, hogy kérdezzük a polgármestert és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t. És kb. ezzel együtt levették a táblákat. Megkérdeztük tehát a megnevezetteket. Ugyanis azt szerettük volna tudni, hogy új település van-e kialakulóban.

A polgármester 8 napja nem válaszol. A közútkezelő viszont megtette. Megírták, hogy se nem ők tették ki, se nem ők vették le a táblát.

“Ismereteink szerint a vonatkozó előírások betartásával Lakitelek – Hungarikum Liget feliratú település helységnévtáblával kerül majd az útszakasz elkészülte után végleges átadásra, forgalomba helyezésre.”– állt a válaszban.

Hasonló cikkünk  Itt épül kétszer kettő sáv Bács-Kiskun megyében

És így is lett. Azt nem tudjuk, hogy elkészült-e az útszakasz, de pont olyan táblát tettek ki, mint amilyet a közútkezelő válaszában írt. Itt viszont már nem ugyanolyan betűkkel és gondolatjel nélkül írták a Lakitelek utáni részt, mint korábban, amely alapján arra lehetett következtetni, hogy egy Lakitelektől eltérő település születik. Így már szinte biztos arról van szó, hogy Lakiteleknek lesz egy Hungarikum Liget elnevezésű része. De, hogy így van-e, azt a polgármester mondhatná meg, esetleg Lezsák Sándor, akinek szintén írtunk levelet, de ő sem reagált.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here