fbpx

FRISS HÍREK

Új tábla Lakiteleknél: Most éppen Lakitelek-Hungarikum Liget

- Advertisement -

Újabb csavar a történetben, amely azzal kezdődött, hogy kitettek Lakitelek Hungarikum feliratú táblákat oda, ahol Lezsák Sándor birodalma épül. Majd amikor rákérdeztünk a jegyzőnél, hogy mi ez, azt a választ kaptuk, hogy kérdezzük a polgármestert és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t. És kb. ezzel együtt levették a táblákat. Megkérdeztük tehát a megnevezetteket. Ugyanis azt szerettük volna tudni, hogy új település van-e kialakulóban.

A polgármester 8 napja nem válaszol. A közútkezelő viszont megtette. Megírták, hogy se nem ők tették ki, se nem ők vették le a táblát.

„Ismereteink szerint a vonatkozó előírások betartásával Lakitelek – Hungarikum Liget feliratú település helységnévtáblával kerül majd az útszakasz elkészülte után végleges átadásra, forgalomba helyezésre.”– állt a válaszban.

És így is lett. Azt nem tudjuk, hogy elkészült-e az útszakasz, de pont olyan táblát tettek ki, mint amilyet a közútkezelő válaszában írt. Itt viszont már nem ugyanolyan betűkkel és gondolatjel nélkül írták a Lakitelek utáni részt, mint korábban, amely alapján arra lehetett következtetni, hogy egy Lakitelektől eltérő település születik. Így már szinte biztos arról van szó, hogy Lakiteleknek lesz egy Hungarikum Liget elnevezésű része. De, hogy így van-e, azt a polgármester mondhatná meg, esetleg Lezsák Sándor, akinek szintén írtunk levelet, de ő sem reagált.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...