fbpx

FRISS HÍREK

Egy teherautónyi adományt gyűjtöttek a bajai mentők a horvátországi földrengés áldozatainak

- Advertisement -
Rengeteg tartós élelmiszert és ruhát, valamint fecskendőket, fertőtlenítő- és kötszereket küldtek két horvát településre.

A bajai mentősök is csatlakoztak ahhoz az adománygyűjtéshez, amit a város önkormányzata indított a horvátországi földrengés áldozatainak megsegítésére – számoltak be róla az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A helyi mentőállomás egyik doktornője, Huszárné Dr. Veréb Brigitta kezdeményezésére fogtak össze az életmentők, akik végül rengeteg tartós élelmiszert és ruhát gyűjtöttek össze, de az egyik helyi gyógyszertárral egyeztetve tűk, fecskendők, fertőtlenítő- és kötszerek is kerültek a teherautónyi segélycsomagba.

Az összegyűlt adományokat a bajai polgárőrség szállította a mentőktől az önkormányzathoz, amiket aztán Glinába, valamint Nebojan település önkéntes tűzoltóságára juttattak el.

via szeretlekmagyarorszag.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...