Tíz gólt lőtt a KTE a Kerekegyházának

0
fotó: KTE
A KTE HUFBAU harmadik téli felkészülési meccsét a megye I-es Kerekegyházával játszotta hazai környezetben. Gombos Zsolt együttese mindkét félidőben dominálni tudott, így a papírformának megfelelően, magabiztos győzelemmel abszolválta a találkozót.
A KTE HUFBAU legközelebb január 30-án (szombaton) a szintén NBIII-as Tiszakécskét fogadja edzőmeccsen, kezdés 11:00-kor.
KTE HUFBAU – Kerekegyháza 10-0 (6-0)
Felkészülési mérkőzés
KTE (1. félidő): Lékai – Puskás G., Gál, Koszó, Kotroczó – Vágó, Károly, Jakab – Tóth, Puskás Z., Pantelisz.
KTE (2. félidő): Mészáros – Kuchta, Barkóczi, Asztalos, Grünvald – Csúri, Hatvani, Szalai G. – Lukács, Szalai J., Kotroczó.
Gól: Puskás Z. (3), Tóth, Károly, Jakab, Kotroczó, Csúri, Szalai G., Szalai J.
Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Elégedett vagyok az eredménnyel, ez a hét még most is arról szólt, hogy 45 perces terhelést kapjon lehetőség szerint mindenki. Annyit kértem a srácoktól, hogy ami bennük van, azt adják ki magukból teljesen, most kap is egy kétnapos pihenőt a csapat, mert mindenkire rá fog férni. Az első félidő rendben volt, tetszett a játék ritmusa és az intenzitás, szép akciókat vezettünk, rúgtunk 6 gólt. A második félidőben most nem éreztem azt a lüktetést, amit a Békéscsaba ellen, ennek ellenére elégedett vagyok.