fbpx
9.8 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Kocsikból lopó 15 éves fiút kapcsoltak le a kecskeméti rendőrök

- Advertisement -

A kecskeméti rendőrök négy lopással gyanúsítják megalapozottan a fiatalkorút, és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

A hétvége során négy olyan lopásról érkezett bejelentés a kecskeméti rendőrökhöz, ahol a tettes gépkocsiból vitt el értékeket. Egyik alkalommal a jármű ajtajának zárszerkezetét rongálta meg, a másik három esetben pedig az autók nyitott állapotát kihasználva jutott hozzá a zsákmányhoz.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök arra a következtetésre jutottak, hogy mind a négy lopás ugyanahhoz a személyhez köthető.

A tolvaj különböző tárgyakat lopott: kézi szerszámgépet, indítókulcsokat, márkás ruhaneműkkel teli sporttáskát, készpénzt, valamint szállításra összekészített csomagokat.

A nyomozók több kamerafelvételt is lefoglaltak, és ezek segítségével beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 15 éves kecskeméti fiút a megyeszékhely belvárosában fogták el 2021. február 3-án este. Őt előállították és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tesznek a fiatalkorú letartóztatásának indítványozására.

Hasonló cikkünk:  Hiányolják a közbiztonságot a kecskeméti Mezei utcában (videó)

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...