fbpx
0 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Kocsikból lopó 15 éves fiút kapcsoltak le a kecskeméti rendőrök

- Advertisement -

A kecskeméti rendőrök négy lopással gyanúsítják megalapozottan a fiatalkorút, és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

A hétvége során négy olyan lopásról érkezett bejelentés a kecskeméti rendőrökhöz, ahol a tettes gépkocsiból vitt el értékeket. Egyik alkalommal a jármű ajtajának zárszerkezetét rongálta meg, a másik három esetben pedig az autók nyitott állapotát kihasználva jutott hozzá a zsákmányhoz.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök arra a következtetésre jutottak, hogy mind a négy lopás ugyanahhoz a személyhez köthető.

A tolvaj különböző tárgyakat lopott: kézi szerszámgépet, indítókulcsokat, márkás ruhaneműkkel teli sporttáskát, készpénzt, valamint szállításra összekészített csomagokat.

A nyomozók több kamerafelvételt is lefoglaltak, és ezek segítségével beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 15 éves kecskeméti fiút a megyeszékhely belvárosában fogták el 2021. február 3-án este. Őt előállították és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tesznek a fiatalkorú letartóztatásának indítványozására.

Hasonló cikkünk:  Nem adta vissza idős szomszédjának a bankkártyáját, inkább leemelt a számlájáról kétmilliót

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...