fbpx

FRISS HÍREK

Vagyonnyilatkozat: A dokumentum szerint Orbánnak se autója, se megtakarítása

- Advertisement -

Anélkül, hogy az összes országgyűlési képviselő vagyonnyilatkozatát átnéznénk, talán nem lövünk nagyon mellé, ha azt írjuk, hogy Orbán Viktor a leadott adatok szerint az egyik legszegényebb ember a törvényhozásban, de a vagyonnyilatkozat alapján országos viszonylatban is a puritán emberek közé tartozik.

Egy budapesti társasházi lakásban van 1/2 tulajdonrésze, és 1/1 arányban övé a felcsúti 63 nm-es lakóház.

És ennyi…

Orbán Viktornak a nyilatkozat alapján se autója, se megtakarítása nincs. Viszont van egy korábbi hitelből még fennálló 882.110 forint tartozása. A juttatásoknál sincs semmi felsorolva, pedig itt a képviselőknél rendre laptop, telefon, irodai berendezések sorakoznak.

A dokumentum szerint pártelnökként nem kap fizetést. Miniszterelnökként (bár nincs számszerűsítve), korábbi hírek szerint mintegy 1,5 millió forintot keres. A parlament.hu szerint képviselőként 1.103.400 forint a tiszteletdíja.

Hasonló cikkünk:  Orbán pszichoterápiát javasol annak, aki Putyin kutyájának nevezi őt

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...