fbpx
1.6 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház online folytatja

- Advertisement -
Nem hagyja színházi élmény nélkül közönségét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Online közvetítések sugárzása mellett döntött a vezetőség, eleget téve ezzel a számtalan megkeresésnek, miszerint a nézők már nagyon hiányolják az előadásokat.
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az online közvetítésekkel nem a bérletes előadások kiváltása a célunk, – szögezte le Cseke Péter direktor -, és azt is mindannyian tudjuk, hogy ez az élő műfaj semmivel nem helyettesíthető. A közvetítésekkel mindössze kedveskedni szeretnénk közönségünknek, köszönetképpen a lelkes támogatásukért és kitartásukért.
Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház / Fotó: Ujvári Sándor
Márciusban három produkciót láthatnak a színházkedvelők:
Légy jó mindhalálig musical
Jövőre, veled, itt
Jövőre, veled, itt 2.
Az iskolai tavaszi szünet során a gyerekeket is várják majd a képernyők elé. A színház youtube csatornáján (youtube/Kecskeméti Nemzeti Színház) két korábbi előadás lesz ingyenesen megtekinthető.
És közben szól a dal (2021. április 3. 11 óra)
Túl az Óperencián (2021. április 1. kedd 15 óra, április 6. 15 óra)
Az előadásokról bővebben a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon tájékozódhatnak. A megtekintéssel kapcsolatos információkat a színház hamarosan közzé teszi.
Ha valaki más színházból szeretne darabokat online megtekinteni azt az eszinhaz.hu-n keresztül megteheti.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...