fbpx

FRISS HÍREK

A lakosságarányosan számított halálozási adatokban Magyarország egyre rosszabban teljesít

- Advertisement -

Az elmúlt 24 órában 5653 új fertőzöttet regisztráltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 480 860 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 179 beteg, így az elhunytak száma 16 325 főre emelkedett.

A világ koronavírus-adatait összesítő Worldometers honlap szerint lakosságarányosan Magyarország már a nyolcadik legrosszabbul teljesítő állam, a szomorú listán megelőztük Olaszországot és az Egyesült Államokat is. A honlap egymillió lakosra vetítve nézte az áldozatok számának arányát, Magyarországon 1693 áldozat jut ennyi lakosra, míg az Egyesült Államokban 1627, Olaszországban pedig 1664.

Az Our World in Data honlapján a legfrissebb adatok keddiek, de itt is jól látható, hogy a nemzetközi mezőnyben hogy áll Magyarország. Ehhez képest mára tovább romlottak az adatok:

Hasonló cikkünk:  Továbbra sem maradunk rendkívüli jogrend nélkül, szeptemberig meghosszabbították „a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...