Az adatbázis szerint nem létezik olvasónk védettségi igazolványa

0

Úgy tűnik, folytatódik a kínos pillanatok sorozata. Most éppen a védettségi igazolványok QR kódja alapján azt dobja ki az elektronikus egészségügyi rendszer, hogy a kártya nem létezik.

Hogy mindengyik ezt csinálja-e, nem tudjuk, az olvasónk kártyáján lévő kód mindenesetre azt állítja, hogy nincs ilyen okmány. Országos sajtóhírek alapján rendszerszintű hibáról lehet szó.

Bakik? Kapkodás? Rendetlenség?

Korábban a hétvégi tömeges oltást kellett lemondani az Astra Zeneca esetében, mert rosszul mentek ki sms-ek. Oltásra hívtak postai levélben olyanokat, akik hetekkel előtte megkapták az oltást. A digitális oktatás első napján összeomlott a KRÉTA rendszer. A kormány Facebook oldalán az jelent meg a digitális oktatás ellenére, hogy rendkívüli szünet van az iskolákban. A gyermekfelügyeletről egyszer azt mondták, hogy lesz, aztán azt, hogy nem lesz, majd mégis van. Csak az elmúlt néhány nap eseményei.

Hasonló cikkünk  24.hu: Nem tudnak beoltani minden regisztráltat húsvétig, ahogy ígérték

Katonák mindenhol, de hol a katonás rend?

A kormány katonákat küldött a kórházakba, cégekhez; az utcákon és bevesárlóközpontokban is gépfegyverekkel sétáltak; most katonai oltóbuszok járják az országot. Katonás rendet igyekeznek mutatni, de a jelek másról árulkodnak.

FRISSÍTÉS 10:50-kor

Már működik a rendszer.