fbpx

FRISS HÍREK

Egy év után újra szóba állt velünk a városháza kommunikációs vezetője

- Advertisement -

Már rengetegszer leírtuk, hogy a városháza kommunikációs vezetője kitartóan nem válaszol megkereséseinkre, és nem kapunk meghívókat sem a városházától. Arról is írtunk, hogy mivel magyarázta ezt Takács Valentina.

Egy év nagy idő, ezért meg is lepődtünk, hogy ma csörgött a telefon és az ő nevét mutatta. Személyes érintettség okán keresett minket, ugyanis a kecskeméti sajtó szabadságáról szóló sorozatunk második részében ma megemlítettük őt. Egyébként jól tette, hogy telefonált, mert a cikkben pontatlanul fogalmaztunk vele kapcsolatban. A következő blokkban említettük meg (kiemeltük a lényeget):

„Rajnai Attila híres újságíró Magyarországon, van egy általa leírt és Orbán Viktor által elmondott mondat, amit minden közélet iránt érdeklődő ember ismer: “Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet”. Épp 16 éve jelent meg az a cikk ami hírnevet szerzett az írójának. Igen, azóta eltelt 16 év és oda jutottunk, hogy Rajnai Attila egyszemélyes újságja egy fideszes polgármester Facebook posztjait osztja meg rendszeresen saját felületén. Talán nincs más mondanivalója vagy nem akar hozzáfűzni ehhez semmit. Nem akar már nyerni, se többet, se kevesebbet. Ezért lehet az, hogy a önkormányzat által kiírt kommunikációs pályázatokon néha hagyja nyerni a város sajtósát, Takács Valentínát és cégét, de annak is örül ha néha ő nyer.”

A legutolsó mondatban voltunk pontatlanok, ugyanis nem az önkormányzattal kötött kommunikációs szerződéseket Takács Valentina, hanem az önkormányzati Kecskeméti Városfejlesző Kft.-vel. A javítást beleírtuk az eredeti cikkbe is.

Hasonló cikkünk:  Gyurcsány szerint nagy a nyomás a rendőrségen, hogy ellenzéki politikusok ellen lépjenek fel

A magunk részéről többször is beszélnénk vele, és a leveleket is azért küldözgetjük, hogy minél több pontos információt írhassunk meg az olvasóknak. Talán lesz folytatás.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...