fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Egy év után újra szóba állt velünk a városháza kommunikációs vezetője

- Advertisement -

Már rengetegszer leírtuk, hogy a városháza kommunikációs vezetője kitartóan nem válaszol megkereséseinkre, és nem kapunk meghívókat sem a városházától. Arról is írtunk, hogy mivel magyarázta ezt Takács Valentina.

Egy év nagy idő, ezért meg is lepődtünk, hogy ma csörgött a telefon és az ő nevét mutatta. Személyes érintettség okán keresett minket, ugyanis a kecskeméti sajtó szabadságáról szóló sorozatunk második részében ma megemlítettük őt. Egyébként jól tette, hogy telefonált, mert a cikkben pontatlanul fogalmaztunk vele kapcsolatban. A következő blokkban említettük meg (kiemeltük a lényeget):

„Rajnai Attila híres újságíró Magyarországon, van egy általa leírt és Orbán Viktor által elmondott mondat, amit minden közélet iránt érdeklődő ember ismer: “Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet”. Épp 16 éve jelent meg az a cikk ami hírnevet szerzett az írójának. Igen, azóta eltelt 16 év és oda jutottunk, hogy Rajnai Attila egyszemélyes újságja egy fideszes polgármester Facebook posztjait osztja meg rendszeresen saját felületén. Talán nincs más mondanivalója vagy nem akar hozzáfűzni ehhez semmit. Nem akar már nyerni, se többet, se kevesebbet. Ezért lehet az, hogy a önkormányzat által kiírt kommunikációs pályázatokon néha hagyja nyerni a város sajtósát, Takács Valentínát és cégét, de annak is örül ha néha ő nyer.”

A legutolsó mondatban voltunk pontatlanok, ugyanis nem az önkormányzattal kötött kommunikációs szerződéseket Takács Valentina, hanem az önkormányzati Kecskeméti Városfejlesző Kft.-vel. A javítást beleírtuk az eredeti cikkbe is.

Hasonló cikkünk:  Karikó Katalint ünnepség keretében fogadták Szegeden

A magunk részéről többször is beszélnénk vele, és a leveleket is azért küldözgetjük, hogy minél több pontos információt írhassunk meg az olvasóknak. Talán lesz folytatás.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...