fbpx
12.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Ezért nem hoztuk le a videót Szájer brüsszeli elfogásáról

- Advertisement -

Tavaly december óta pontosan tudjuk, mi történt Szájer Józseffel, miután kiderült, hogy egy illegális orgián vett részt Brüsszelben, a koronavírus miatti korlátozások és a tiltott csoportosulások idején. Lebukott a buli, az épületet rendőrök szállták meg, Szájer az ereszcsatornán akart menekülni, de elkapták őt is. Hátizsákjában kábítószert találtak. Még mielőtt ez kiderült volna, előtte pár nappal lemondott EP képviselői fideszes mandátumáról, és ezt a folyamatos lelki megterheléssel magyarázta, mert úgy érezte, nem tud már kimenni a küzdőtérre teljes harci felkészültségben. Az orgiáról kirobbant hír szerint pontosan egy nappal előzte meg a buli a váratlan lemondást. Ezekről mi is beszámoltunk. Egy ideig még derültek ki részletek, de szépen lassan elcsendesedett a vihar Szájer és a Fidesz körül. Egészen tegnapig, amikor is megtudhattuk, hogy Szájer elkapásáról videó is készült, és ennek egy részletét ki is adta egy televíziós csatorna előzetesen, beharangozva azt az adást, amelyet főműsoridőben szentelt a témának. A videó bejárta magyar sajtót is. A KecsUP azonban nem közölte.

Azért nem mutattuk be a videót, mert az már nem tett hozzá semmit az ügyhöz, és a lényegi üzenetről el is terelte a figyelmet

Minden, amit tudni akartunk Szájer esetéről, azt már megkaptuk hónapokkal ezelőtt. Akkor cikkek hadában ostorozta a sajtó Szájert, és tőlünk is megkapta, amit megérdemelt. De szerintünk, az elfogásáról készült felvétel már inkább egy ember sárba tiprása, mintsem a történet fontos, lényegi része. Ne legyen félreértés, Szájer cselekedete megbocsáthatatlan. De nem azért, mert ott volt egy meleg orgián. Még azért sem, hogy megpróbált elmenekülni. Hogy mit tesz Szájer József magánember, minket nem érdekel, és akkor sem fogjuk elítélni erkölcsileg, ha meleg bárokat látogat mostantól, mert egyrészt a KecsUP szerkesztősége elég liberális ahhoz, hogy ez ne üsse ki a biztosítékot nálunk. Másrészt nem is érdekel minket.

Csakhogy Szájer nem magánember volt az orgiában, hanem a Fidesz politikusa, EP képviselő

Szájer azonnal képviselőségére hivatkozott az elfogásakor. És ebben a minőségében már nem tudjuk neki elnézni, amit tett. Hiszen egy olyan párt tagjaként tett a buliban mindent, amely párt szinte ott tart be a nem heteroszexuális embereknek, ahol lehet. Emlékezzünk csak, hogy tavaly májusban törvénybe iktatták a transzneműek név- és nemváltoztatásának megtiltását. Amely törvénynek egy szakaszát nem olyan régen elkaszálta az Alkotmánybíróság. Majd 2020 októberében úgy szigorítottak a törvényen, hogy azzal megnehezítették az egyneműek örökbefogadását. És annak a Fidesznek a képviselője volt, amely a veszélyhelyzet idején találta fontosnak, hogy az Alaptörvénybe beleírja, hogy az apa férfi és az anya nő. És ami Szájer szempontjából a legsúlyosabb, hogy az ő táblagépén íródott az az Alaptörvény, amely annyira hangoztatja a kereszténységet, a keresztény értékeket és a családot abból az irányból, hogy az csakis apa, anya és gyerekek lehet.

Hasonló cikkünk:  Luxushotel helyett betontorzót kaptak a szolnokiak

A Szájer-ügy üzenete a Fidesz politikájának álszentsége

A Szájer-ügy odáig valóban nagyon fontos, hogy ebben a buliban ott volt, mert rávilágít arra az elképesztő álszentségre, ami meghúzódik a Fidesz politikája és a brüsszeli történések mögött. Hiszen amíg nappal a család fontosságát, az anya nő és az apa férfi ideológiát hajtogatják, amíg megnehezítik az egyneműek örökbefogadását, addig egyik képviselőjük egy meleg orgián vesz részt. Ráadásul éppen az, aki tevékenyen közreműködött az Alaptörvény létrehozásában. De, hogy eljussunk erre a következtetésre, ahhoz egyáltalán nem lényeg, hogy milyen dzsekiben, milyen sapkában és milyen hátizsákkal menekült. Az csak arra jó, hogy a fél ország nevet ezeken a felvételeken, amivel éppen elterelődik a figyelem a fideszes politika álszentségéről.

Nem ítéljük el persze azokat a sajtótermékeket, amelyek lehozták a videót. Minden bizonnyal jól pörögtek a kattintások. Mi ezt nem tettük meg. Talán érthetően megfogalmaztuk, hogy miért nem. A hírek szerint közben eltüntették a belga híroldalakról a felvételt.

a KecsUP szerkesztősége

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...