fbpx
2 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Hozzátettek 10 ezer oltottat az adatokhoz, de még a tegnapi dátum van a frissítésnél

- Advertisement -

Tegnap igen szürreálisra sikeredett a hivatalos tájékoztatási oldalon a legfrissebb adatok közlése. Ugyanis szokatlan módon, 14:44-ig kellett arra várni, hogy módosuljanak az egy nappal korábbi számok. Ekkor viszont már úgy tették ki az adatokat, hogy 2 millió feletti az oltások száma. A Telex arra tippelt, hogy azért nem frissítettek hamarabb, mert Orbán Viktor egy nappal korábban arról beszélt, hogy még aznapra meglehet a 2 millió oltás, de ez másnap reggelig sem lett meg. A lap szerint semmi nem történt volna, ha valamennyivel kevesebben kapták volna meg az oltást, azonban a NER-ben nem így működnek a dolgok. Ha Orbán Viktor szerint meglesz, akkor meg kell lennie a 2 milliónak addigra, amikorra.

koronavirus.gov.hu

Ma egyébként újabb furcsaságot vettünk észre ugyanezen a honlapon. Miközben 10 órakor még mindig a tegnapi frissítés látszódik a dátumban, a tegnapihoz képest változtak a számok. Közben kb. 10 ezerrel megnőtt az oltottak száma, és a többi szám is változott.

Hasonló cikkünk:  A szegedi lézerközpont segítségével lehetnek gyorsabbak a mikroszámítógépek

A szöveges verzióban már az új számokat említik, e szerint egy nap alatt 302-en haltak meg, amely így sajnos az új negatív rekord (eddig 275 halott volt a legtöbb). Az oltottak száma 2.011.029 a honlap szerint.

Hétfőről keddre úgy lett meg a 2 millió oltás, hogy a hivatalos tájékoztatási adatok szerint ehhez egy nap alatt 80 ezer embert kellett beoltani. Viszont a legfrissebb adatok szerint egy újabb nappal később csak 10 ezerrel emelkedett az oltottak száma.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...