fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

Józsa Bálint: Örülök, hogy valami történik végre a Domby Lajos utcával

Elkezdődött a Domby Lajos utca burkolatlan szakaszának stabilizálása. Ez az a szakasz, amelyen rendre megül a víz -amely a mínuszokban megfagy-, sok gondot okozva az itt lakóknak, erre járóknak. Volt itt elakadt autó és kaptunk levelet kínkeserves kimenekülésről szóló történetről.

Néhány hónappal ezelőtt Józsa Bálint, a környék önkormányzati képviselője (Szövetség) levélben kereste meg az utcában társasházakat építő cégeket, hogy mivel jó eséllyel a munkagépek hozzájárultak a mostani állapothoz, tegyenek meg mindent azért, hogy legalább az eredeti állapot visszaálljon.

Falu alpolgármester: az építkezés miatt elzáródott a csapadék korábbi útja

Falu György alpolgármester egy januári levélben azt írta, hogy az itteni építkezéssel a csapadékvíz korábbi elvezető útvonala megszűnt. A végleges megoldást a szilárd útburkolat jelenti, csapadékvíz elvezetéssel együtt. Az alpolgármester azt írta, hogy ennek költségeit 50%-ban az itt megépült társasházak beruházói és a lakosság, illetve 50%-ban az önkormányzat állná. Addig is, amíg ez nem valósul meg, intézkednek az útszakasz járhatóvá tételéről.

Hasonló cikkünk:  Agyrém a köbön: Felcímkézett Magyarország
Hasonló cikkünk:  Kínos pillanatokkal kezdődött meg a grassroots labdarúgó kupa

“Szemfüles “civilek””

Józsa Bálint erre fel március 2-án Falu Györgyhöz fordult, hogy megtudja, az elmúlt másfél hónapban milyen intézkedések történtek. Most a képviselő azt posztolta a Facebookon, hogy erre nem kapott választ, viszont az önkormányzat közleményben tudatta, hogy elindul az útsabilizáció.

Józsa Bálint ezt írta:

Örülök, hogy el tud indulni végre a tűzoltás. Hálás vagyok a kecskeméti önkormányzatnak, hogy megteszik az első lépést az ügy érdekében.

Majd írását azzal zárja, hogy annak is örül, hogy

szemfüles ,,civilek” észrevették az erre vonatkozó városi közleményt.

Szamler László, a Fidesz-KDNP korábbi széchenyivárosi képviselőjelöltje (nem nyert) azt posztolta ezt megelőzően az általa irányított, és nem régen megalakult Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság oldalán (leánykori nevén Széchenyivárosi Zöld és Pont Polgári Jogi Társaság) , csatolva a stabilizációról szóló közleményt, hogy

Hasonló cikkünk:  Megint leáll a kecskeméti Mercedes-gyár

haladunk.

Facebook/Széchenyivárosi Zöld és Pont

Ez előtt pedig a Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság videóját tette ki a Domby Lajos utcáról, és azt írta oda, hogy lakossági bejelentésre keresik a megoldást.

Hasonló cikkünk:  Nyaralásra indultok a kocsival? Ezeket ne feledd el!

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...