fbpx
14.1 C
Kecskemét
2021. szeptember 21., kedd

FRISS HÍREK

Karóra vásárlási tanácsok férfiaknak

Annak ellenére, hogy egy divatos karóra remek kiegészítője lehet a napi viseletnek amellett, hogy az időt is mutatja a tulajdonosának, mégis egyre kevesebben hordják szívesen. Modern világot élünk, ahol a mobiltelefon sok egyéb eszköz funkcióját is átvette, nem csak a pontos idő mutatását. Egy jól megválasztott karórával azonban könnyen egyedivé, és stílusossá is tehetjük a megjelenésünket, sőt, akár az egyéniségünkről is üzenni tudunk majd a külvilágnak. Férfiak esetében nem is nagyon jöhet más kiegészítő szóba az órán kívül, és valljuk be, ha megtaláljuk a tökéletes darabot, nem is lesz szükség más egyébre!

Sok mindenen múlhat a “tökéletes” férfi karóra megtalálása. A férfiak legszebb „ékszere” kétségkívül az óra lehet. Amennyiben jól választanak az urak a karórák közül, úgy a ketyegő nem csak az elegáns viselethez passzolhat majd maradéktalanul, de gyakorlatilag bármilyen stílushoz. Az, hogy melyik darab lesz a legjobb választás valaki számára, attól is függ, hogy valóban pusztán csak egy dekoratív karórát szeretne vásárolni, vagy egy olyan eszközt is, amire egyéb funkciók esetében szintén számítani lehet. A fenti linken található karóra webáruházban a hagyományos karórákat és az okosórákat is meglehet találni. A sportos Casio Edifice, a legkeményebb kiképzést is bíró Casio G-Shock, vagy az elegáns Citizen nyeri el leginkább a tetszésedet? Hagyd, hogy az megérzéseid irányítsanak, és találd meg álmaid óráját a TimeStore hatalmas választékéból! Náluk nincs hiány a neves márkákból, melyeket akár remek áron is be tudsz majd szerezni az akcióiknak köszönhetően.

Nem elég azonban egy jól megválasztott karóra ahhoz, hogy egyedi, ugyanakkor sítusos is legyen egy férfi megjelenése, hiszen sok mindentől függhet az, hogy a „végeredmény” tökéletes lesz-e az outfitet illetően. Például attól is függ, hogy milyen ruhákat szeretsz hordani. A linkre kattintva választ kaphatsz arra, hogy milyen pólók nem hiányozhatnak a gardróbodból. Manapság nem csak a hölgyek esetében lehet találni széles választékot a boltok polcain, de a férfidivat is kimondottan virágzik. Egész biztos mindenkinek van jó pár pólója a szekrényben, de a tavasz közeledtével szeretne beújítani néhány divatos darabot! Érdemes például a klasszikusnak tekinthető fehér színből is beszerezni egyet- kettőt, hiszen jól variálható ez az árnyalat a stílusok tekintetében. Az Y-nyakkivágás, valamint a gombos pólók is igencsak népszerűek napjainkban, remek választások lesznek, ha egy lazább stílust akarsz épp képviselni. Annak ellenére, hogy a nyakunkon van már a jóidő, legyen kéznél még pár hosszú ujjú póló is, melyeket szintén többféle ruhadarabbal is kiválóan lehet kombinálni.

Amennyiben érdekel az is, hogy a pólóknál mi a helyzet a mintákkal vagy a gallérokkal kapcsolatban, mindenképp keresd bizalommal az oldalt. Ami biztos, hogy vásárláskor figyeljünk a színekre, és az anyagösszetételre is, mivel ezeken is sok múlhat a végeredmény és a viselésük tekintetében. Ne feledd, nem szégyen, ha néha napján egy kis segítségre van szükséged stílustanácsadás terén. Manapság már remek tippeket lehet kapni az interneten keresztül is. Érdemes időt szánni arra, hogy megtaláld a saját stílusodat, hiszen miután ez meg van, már nem lesz nehéz rábukkanni a hozzád leginkább illő ruhadarabokra és kiegészítőkre. Férfiak esetében pedig nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a legjobb kiegészítő kétségkívül a karóra lesz! Hol találod meg a hozzád leginkább illő darabot? A TimeStore oldala lesz a tökéletes választás erre a célra!

(X)

Hasonló cikkünk:  Hónapok óta először csökkent a Fidesz támogatottsága augusztusban

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...