fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Kökény Gábor: Ceglédtől Nagykőrösig is cserbenhagyta az embereket a kormány

- Advertisement -

Szinte az ellenzéki megállapodás nyilvánosságra hozatalával egyidőben a DK bejelentette, hogy „készen áll”, vagyis megnevezte a választókerületekben a jelöltjeit, akik elindulnak a párt színeiben az előválasztáson. „Ismerd meg a helyi politikusainkat, akik a 2022-es kormányváltásnak, és a szabad, európai, demokratikus Magyar Köztársaságnak a zálogai” – hangzik a meghívás a https://europaimagyarok.com/ oldalra.

Nálunk, azaz Pest megye 12 választókerületébenAbony, Cegléd, Csemő, Jászkarajenő, Kocsér, Kőröstetétlen, Nagykőrös, Nyársapát, Törtel, ÚjszilvásKökény Gábor a DK-s jelölt, akinek programjába betekinthetünk többek között a DK és a saját Facebook oldalán.

„Miközben Európában a kormányok rendkívüli válságkezelési támogatásokat nyújtottak a vállalkozásoknak és az embereknek, nálunk ilyen nem történt, mert a kormány inkább vadászati világkiállításra, sporttámogatásokra és oligarchamentésre költötte a pénzünket. Mi, magyarok magunkra maradtunk a válságban, mert nem számíthattunk a kormányra.” – olvashatjuk a programban a helyzetelemzést.

„Én készen állok arra, hogy 2022 után kezet nyújtsunk a cserbenhagyottaknak, helyrehozzuk a kormány által okozott károkat és olyanná  varázsoljuk a körzetünket, mint amilyen a vírus és a válság előtt volt. Nem lesz könnyű feladat és nem fog egyik napról a másikra menni, de ez az otthonunk. Ha valamiért, akkor ezért megéri harcolni.” – fogalmaz Kökény Gábor.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...