Letiltották: Már nem követhető, merre jár a NER luxusrepülőgépe

0
FlightAware

Az Alfahír írta meg, hogy az egyik legnagyobb online gépkövető oldalon már nem lehet látni, merre jár a NER luxusrepülőgépe, az OE-LEM lajstromszámú Bombardier 6000. Ez az a gép, amellyel korábban Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor is utazott.

Az Alfahír szerint ez a gép mostanában szinte menetrendszerűen járt a Maldív-szigetekre. A lap munkatársai ott voltak a Liszt Ferenc repülőtéren, amikor a gép visszaérkezett legutóbb, de munkatársukat biztonsági emberek akadályozták, hogy lencsevégre kapja, kik utaztak éppen “egy világjárvány kellős közepén” a tengerre. A tudósítás szerint ennyiben nem merült ki a biztonságiak tevékenysége, egy ideig követték is az autóját.

Hasonló cikkünk  Vagyonnyilatkozat: A dokumentum szerint Orbánnak se autója, se megtakarítása

Az Alfahír most azt írja, hogy kormányzati adatvédelmi szabályokra hivatkozva tiltották le a gép követését az említett oldalon. Három napja, amikor a cikket írták, megjegyezték, hogy szerencsére van egy másik oldal, ahol még követhető a gép, de jó eséllyel ott is blokkolni fogják a lehetőséget. Ez mára így van, a KecsUP már nem tudta megnézni ezen az oldalon az OE-LEM lajstromszámú Bombardier 6000 típusú repülőgépet.