fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Letiltották: Már nem követhető, merre jár a NER luxusrepülőgépe

- Advertisement -

Az Alfahír írta meg, hogy az egyik legnagyobb online gépkövető oldalon már nem lehet látni, merre jár a NER luxusrepülőgépe, az OE-LEM lajstromszámú Bombardier 6000. Ez az a gép, amellyel korábban Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor is utazott.

Az Alfahír szerint ez a gép mostanában szinte menetrendszerűen járt a Maldív-szigetekre. A lap munkatársai ott voltak a Liszt Ferenc repülőtéren, amikor a gép visszaérkezett legutóbb, de munkatársukat biztonsági emberek akadályozták, hogy lencsevégre kapja, kik utaztak éppen „egy világjárvány kellős közepén” a tengerre. A tudósítás szerint ennyiben nem merült ki a biztonságiak tevékenysége, egy ideig követték is az autóját.

Az Alfahír most azt írja, hogy kormányzati adatvédelmi szabályokra hivatkozva tiltották le a gép követését az említett oldalon. Három napja, amikor a cikket írták, megjegyezték, hogy szerencsére van egy másik oldal, ahol még követhető a gép, de jó eséllyel ott is blokkolni fogják a lehetőséget. Ez mára így van, a KecsUP már nem tudta megnézni ezen az oldalon az OE-LEM lajstromszámú Bombardier 6000 típusú repülőgépet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...