fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Melltartó, body, női alsó, pizsama, köntös – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

- Advertisement -

Ezúttal visszafogott színvilágú, légies, csábító fehérneműket találunk a Tchibo webáruház heti ajánlatában, amelyben minden az ébredő tavaszt idézi: a lágy színek és apró virágminták kellemes viseletet biztosító anyagokkal, lágy csipkékkel és kényelmes fazonokkal társulnak, ráadásul mindezt igazán széles méretskálát felölve, hogy mindenki találjon kedvére való darabokat a kínálatban, testalkattól függetlenül!

Krém és szürke színben, 75A-tól 85B méretig kapható a női puha melltartó, amely merevítő nélkül, lágyan formál, így egész nap kényelmes viseletet biztosít, amihez állítható hosszúságú pántjai, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésze és kellemes, puha anyaga egyaránt hozzájárul! Mell alatti pántja és kosárszegélye mutatós szaténból készült, amihez a krémfehér verzión az alapszínnel azonos, a szürke esetén pedig többszínű csipke társul díszítésként!

A microtouch női body a puha melltartóval azonos színösszeállításokban érhető el, 36-tól 42-es méretig. A selymesen csillogó, puha microtouch anyag kellemes simul a bőrre, emellett a pamut lépésbetétek is hozzájárulnak az egésznapos kényelemhez. A body kosárszegélye és mell alatti pántja selymes szaténból készült, a kosarakon és a pánt alatti részen pedig finom csipkerátétek találhatók. A merevítők nélküli felső részen power mesh zónák gondoskodnak az optimális tartásról, alul pedig háromszorosan állítható patentgombokkal lehet rögzíteni a bodyt, amelynek felső pántjai is állítható hosszúságúak, így a megfelelő méret kiválasztása esetén biztos, hogy egész nap komfortosan érezhetjük magunkat benne!

A női puha kosaras melltartó esetén a szürke és a krémfehér szín mellé csatlakozik a harsányabb pink szín is, így a 75A-tól 85B méretig kapható darab azok számára is jó választás lehet, akik kedvelik a feltűnőbb színű fehérneműket! A merevítő nélkül készült melltartó kosarai vékony bélelést kaptak, ezen kívül a pink és a fehér verzióknál mutatós szaténszegély díszíti őket, míg a szürkénél a kosarak alsó szegélyére került fel a többi darabról már jól ismert többszínű csipkerátét. A lágy microtouch anyaghoz emellett állítható pántok és háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész tartozik, a tökéletes kényelem érdekében.

Az S-től M-es méretig elérhető női brazil alsó szett darabjaiban a szürke és a pink melltartók színvilága köszön vissza, puha microtouch és finom csipke keresztezésével. Az alsók első része a selymesen fénylő microtouch anyagból készült, oldalt, és hátul pedig az adott színhez tartozó csipkéből. A pamut lépésbetéttel ellátott, elöl apró masnival díszített alsókból egy szettben két azonos színű darab található, így rögtön duplán szerezhetjük be a kényelmes fazonú alsókat!

Hasonló cikkünk:  Pénz nincs, csalódott kisbefektetők viszont vannak a milliárdos lélegeztetőgép-biznisszel elhíresült cégnél

A kínálatban éjszakára is találunk kényelmes és csinos viseletet: a kevert pamut-modál anyagú csipkés ¾-es ujjú női pizsama pink színben, S-től L-es méretig kapható. Az összeállítás V-nyakkivágású felsőjének vállain található a csinos megjelenést biztosító csipkebetoldás, ezen kívül a nyakkivágás szegélyét is selymesen fénylő szatén anyag díszíti. A ¾-es ujjú felsőhöz 7/8-os nadrág tartozik, melynek rugalmas derékrészén szatén megkötővel szabályozható a bősége. 

Világosszürke színben, 36-tól 46-os méretig kapható a csipkés női neglizsé, ami azoknak lesz tökéletes választás, akik igazán romantikus hangulatban szeretnének nyugovóra térni. Selymesen csillogó, lágy esésű anyagán alul oldalhasítékok találhatók, melynek szegélyének vonalán csipkerátét található – ahogy felül a V-alakú nyakkivágástól a hónaljak felé eső részen is. A csinos megjelenés mellett a kényelmes viselet is garantált, hiszen a neglizsé pántjai állítható hosszúságúak!

Reggel vagy este, ébredés, zuhanyzás után, vagy lefekvés előtt: az S-től XL-es méretig kapható női köntös kellemes és kényelmes viselet az otthon töltött órákra! A lágy esésű, szövött viszkóz anyagú köntös krémszínű alapját apró rózsaszín virágminta díszíti, derékrészén pedig megkötő található a kényelmes rögzítéshez. Az egyszerű, fehér megkötőhöz hasonló az ujjak végén, és a köntös első részének szélein található vastag szegély is, amelyek igazán stílusos megjelenést kölcsönöznek az amúgy egyszerű, vidám megjelenésű darabnak!

A teljes kínálat természetesen ezúttal is számtalan további csodát rejt, vagyis érdemes alaposan átböngészni az összes lehetőséget, nehogy lemaradjunk az új kedvenc darabjainkról!

És ha már Tchibo, ne feledkezzünk meg a kávéról sem, ráadásul van most egy jó akció is:  24 doboz Cafissimo kapszula vásárlása esetén Tchibo kávéfőző gép jár ajándékba, 2021. április 25-ig!

(x)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...