fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

Nevetséges választ adott a jegyző a Keollal kapcsolatban, amely a kecskemet.hu azonosítót használta a Facebookon

Több, mint tíz nap után válaszolt arra a kérdésünkre Kecskemét új jegyzője, hogy a Keol.hu internetes hírportál miért használja a Facebookon a kecskemet.hu azonosítót, miután az a város hivatalos honlapjának címe. Ez volt a hírportál facebookos elérése:

facebook.com/kecskemet.hu

Dr. Mayer Endre a következőt válaszolta (kiemelés tőlünk):

“A Facebook közösségi hálózaton a címsorban megjelenő linknevet minden bizonnyal a Facebook generálta. Értesülésem szerint a KEOL.hu főszerkesztője eddig ilyen jelzést még nem kapott, elmondása szerint eddig ő sem vette észre, hogy ezen a linknéven fut a Facebook címsorában az oldala. Viszont minden további probléma megelőzésére manuálisan javította a címsorban megjelenő linknevet.

Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Bűnmegelőzési Bizottsága 2014. március 11-én megtartott ülésén tárgyalta a Hír-Adó Bt. városnév-használati kérelmét. A bizottság határozatában engedélyezte a hírportál nevében és logójában Kecskemét város nevének feltüntetését a honlap működéséig.”

Csakhogy a Facebook egy oldal létrehozásakor egy számsort generál. Azt lehet megváltoztatni egyedi azonosítóra (ebben az esetben a kecskemet.hu-ra), de ezt minden esetben az olDal készítőjének kell megtennie. Tehát egyszerűsített, egyedi azonosítót a Facebook nem generál. Most erről tájékoztattuk a jegyzőt, és ennek tükrében kértük, hogy a valódi választ is küldje el nekünk.

Hasonló cikkünk:  Hétvégén szétszakad az ég Kecskemét felett
Hasonló cikkünk:  Ez gyors volt: Kitakarították a Luther udvar átjáróját

Egyébként előző levelünk után nem sokkal, isteni sugallatra megváltozott a Keol Facebook elérése a facebook.com/kecskemetonline.hu-ra.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...