fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

Verekedés tört ki egy születésnapi bulin Katymáron

Csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a Bajai Járási Ügyészség két férfival szemben, akik egy harmadik – azóta elhalálozott – társukkal együtt belekötöttek egy születésnapot ünneplő társaság több tagjába éjszaka, majd bántalmazták egy szórakozóhely előtt. A további támadástól való félelmükben távozni készülő fiatalok autóját az egyik férfi még meg is rongálta.

A terheltek– az időközben elhalálozott – harmadik társukkal tavaly január 11-re virradó éjszaka együtt italoztak és szórakoztak Katymáron. A sörözőben ekkor egy baráti társaság születésnapot ünnepelt, amelynek egyik férfi tagjára az egyik vádlott megjegyzéseket tett, másikuk pedig a baráti társaságba tartozó nőt fogdosta, amit ő visszautasított.

Hasonló cikkünk:  Léccel szúrta szájon az ismerősét egy férfi Kiskunhalason
Hasonló cikkünk:  Léccel szúrta szájon az ismerősét egy férfi Kiskunhalason

Az ünneplők közül két férfi ezután kiment cigarettázni a söröző elé, ahová a férfiak is utánuk mentek. Egyikük épp ütésre emelte a kezét, hogy a korábbi megjegyzésekkel illetett férfit bántalmazza, amikor a születésnapját ünneplő nő lefogta. A férfi erre meglökte a nőt és hasba rúgta, majd az egyik cigarettázó férfit ököllel a bal szeme alatt megütötte.

Az ütéstől földre kerülő sértette ekkor a társa, az I. rendű vádlott fejbe rúgta. Eközben a harmadik társuk ököllel arcon ütötte a másik cigarettázó férfit. A sértettek a bántalmazás hatására nyolc napon belül gyógyuló arczúzódást, a bal szem körüli terület bevérzését és duzzanatát szenvedték el. Könnyű testi sértés miatt azonban nem kérték az elkövetők megbüntetését.

Hasonló cikkünk:  Őrült hajók szállnak vízre Hartánál

A szülinapot ünneplő társaság tagjai tartottak a férfiak további támadásától, ezért a közelben parkoló autójukba ültek és távozni akartak a helyszínről. Ekkor az egyik férfi megpróbálta a lezárt vezetőoldali ajtót kinyitni. A kissé lehúzott ablakon benyúlva meg akarta ütni a sofőrt, majd az ablaküvegbe belekapaszkodva megrongálta az emelőszerkezetet. Társa is belerúgott a bal első sárvédőbe, letörte az irányjelző búrát és a visszapillantó tükröt, összesen 55 ezer forint kárt okozva az autó tulajdonosának.

Hasonló cikkünk:  Repülőnap 2021 - élő közvetítés a szombati napról

A támadók kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása megbotránkozást és riadalmat keltett a jelenlévőkben. Az ügyészség próbaidőre felfüggesztett börtönt, és közérdekű munkát kért a szabadlábon lévő elkövetőkre.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...