fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Visszapillantó tükröket rongált meg az ittas garázda

- Advertisement -

A Kecskeméti Járási Ügyészség garázdaság és rongálás miatt vádat emelt egy kecskeméti férfival szemben, aki tavaly nyáron kora este ittasan hazafelé gyalogolva az útjába eső autók visszapillantó tükreit válogatás nélkül elhajlította, lefeszítette, továbbá a tükör üvegét betörte.

A vádirat szerint a kecskeméti férfi tavaly július 27-én kora este ittas állapotban gyalogosan ment hazafelé, amikor két utcában is az útjába eső, parkoló járművek visszapillantó tükreit elhajlította, lefeszítette. Volt olyan autó, amelynek tükörüvegét is összetörte. Az egyik járműnek emellett a bal oldalán horpadásos sérüléseket is okozott, több mint 150 ezer forint kárt okozva az autóban.

A vádlott a sorozat-rongálással összesen nyolc autóban mintegy 330 ezer forint kárt okozott.

Az ittas vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása másokban megbotránkozást és riadalmat keltett.

Hasonló cikkünk:  Nem várható drágulás karácsonykor a fenyőfa és halpiacon

Az ügyészség a férfit a garázdaság mellett többrendbeli rongálás vétségével is vádolja és ezért büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban – tárgyalás mellőzésével – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozza. A szabadlábon lévő férfi ügyében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...