fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

Visszapillantó tükröket rongált meg az ittas garázda

A Kecskeméti Járási Ügyészség garázdaság és rongálás miatt vádat emelt egy kecskeméti férfival szemben, aki tavaly nyáron kora este ittasan hazafelé gyalogolva az útjába eső autók visszapillantó tükreit válogatás nélkül elhajlította, lefeszítette, továbbá a tükör üvegét betörte.

A vádirat szerint a kecskeméti férfi tavaly július 27-én kora este ittas állapotban gyalogosan ment hazafelé, amikor két utcában is az útjába eső, parkoló járművek visszapillantó tükreit elhajlította, lefeszítette. Volt olyan autó, amelynek tükörüvegét is összetörte. Az egyik járműnek emellett a bal oldalán horpadásos sérüléseket is okozott, több mint 150 ezer forint kárt okozva az autóban.

Hasonló cikkünk:  A kormány még több vendégmunkást enged be
Hasonló cikkünk:  Megtámadta a kutyapárt a gyermekvédelminek mondott népszavazás kérdéseit

A vádlott a sorozat-rongálással összesen nyolc autóban mintegy 330 ezer forint kárt okozott.

Az ittas vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása másokban megbotránkozást és riadalmat keltett.

Az ügyészség a férfit a garázdaság mellett többrendbeli rongálás vétségével is vádolja és ezért büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban – tárgyalás mellőzésével – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozza. A szabadlábon lévő férfi ügyében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...