fbpx

FRISS HÍREK

Bemutatkozik a kecskeméti elektromos Mercedes

- Advertisement -
A Mercedes EQB lesz a magyar gyár első teljesen elektromos modellje.
A hét végén Shanghajban bemutatják a német márka új elektromos kompakt szabadidő-autóját, amelyet a helyi piacra Kínában fognak gyártani, míg az európaiaknak szánt autókat Kecskeméten, írja a hvg.hu. A modell lényegében a jelenlegi Mercedes GLB néven futó szabadidő-autó elektromos változata, de a formaterv eltér a dizájn miatt.
Különböző hatótávokat megengedő akkumulátorcsomagokkal árusítják majd. A 400 kilométeres hatótáv még a belépő szintű változat esetében is reálisnak tűnik.
Ilyen kapacitású akkumulátorcsomag mellett otthonra mindenképpen érdemes falitöltővel használni az autót, egy átlagos 11 kW-os teljesítményű töltővel nagyjából 6 óra alatt lehet feltölteni. Egyenáramú 100 kW-os villámtöltővel pedig akár 30 perc alatt is elérhető a teljes utántöltés.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...