fbpx
14.6 C
Kecskemét
2021. május 15., szombat
KecsUPHeti HírekFoszlós Kalács, Festett Tojás...

FRISS HÍREK

Foszlós Kalács, Festett Tojás…

Egy aranyos játékra hívtuk a vállalkozó szellemű kocsériakat Húsvéthoz közeledve. Szerencsére, akadtak szép számban! Nevezni három kategóriában lehetett: húsvéti kalács, sütemény; húsvéti tojás; húsvéti, családi szokások.

Több mint 20 pályamű érkezett be felhívásunkra, 10 bátor nevezőtől. Közönségszavazás döntötte el, hogy ki kapja a Húsvéti játék kategóriánkénti nyertes címét 2021-ben!

Kik voltak a legügyesebbek idén?

Húsvéti kalács, sütemény kategóriát Szabó Dávid nyerte 307 szavazattal, a Húsvéti tojás kategóriát Pásztor Mónika nyerte 113 szavazattal, míg a Húsvéti, családi szokások kategóriát Radics-Kormos Krisztina nyerte 193 szavazattal.

Köszönjük a kiváló alkotásokat, és a játékban való részvételt rajtuk kívül még Grósz Gabi néninek, Gyarmati Áginak, Jegesi Nikinek, Komlós Móninak, Nagy Károlynénak, Tóth Józsefné Zsuzsinak, és Szabó Attilának.

Ezúton is nagyon szépen köszönjük az aktivitást mindenkinek, a sok-sok megosztást, a több száz lájkot, a támogató, buzdító hozzászólásokat! Igazán sokat jelentett a nevezőknek és nekünk szervezőknek is!

Nagyon jó érzés volt látni ezeket a csodaszép kalácsokat, tojásokat, hidegtálakat és díszítéseket! Kívánunk mindenkinek tartalmas sütést-főzést, sok-sok finom kalácsot és süteményt!

A résztvevőket most is apró ajándékkal lepjük meg!

Dávid Krisztina
Legyünk Kocsér Jó Gazdái

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....