fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. január 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Jobbik, Momentum, LMP reakció Szemereyné “függesszék fel az előválasztást” kérésére

Reagált a Jobbik, a Momentum és az LMP Szemereyné Pataki Klaudia Fideszes polgármesterre, aki más kormánypárti polgármesterekkel együtt azt kérte, hogy ezekben az időkben nem politikai csatározásokra és előválasztási kampányra van szükség, hanem békére és nyugalomra, ezért függessze fel az előválasztási kampányát az ellenzék.
Lejer Zoltán, a Jobbik jelöltje többek között ezt írta:
„Minden arra utal, hogy a Fidesz, köztük Orbán polgármester bábjai nemcsak, hogy az ellenzéki előválasztást akadályoznák meg minden áron, de árulkodó jelek mutatnak abba az irányba is, hogy ilyen-olyan csavarokkal a jövő évi választást is szívesen “megúsznák”. Hisz miért is kellene megzavarnunk Magyarország nyugalmát, holmi demokratikus választási huncutságokkal!?”
Bodrozsán Alexandra és Bíró Barna, a Momentum jelöltjei így reagáltak a polgármesterre:
“A napnál is világosabb, hogy Orbánék rettegnek a hatalom elvesztésétől. Ezt joggal teszik: a kormányváltás egyik első lépése lesz a korrupt rendszerük elszámoltatása.
MUTASSON PÉLDÁT: LÉPJEN KI A FIDESZBŐL!
Ha Szemereyné Pataki Klaudia szerint a pártpolitika nem való városunkba, akkor ne az ellenzéknek üzengessen, hanem járjon élen és mutasson példát: lépjen ki a Fideszből!
Vagy maradjon a pártja tagja, és ismerje be nyíltan: fideszes polgármester, akit velejéig korrupt pártjának iránymutatása és közismerten diktatórikus pártvezetőjének utasításai kötnek.”
Az LMP helyi szervezete kiemelte, hogy:
„Ti” ne, csak „mi” politizálhatunk, üzeni a Fideszes propaganda, miközben az Orbán-kormány minden eddiginél több pénzt vont el a közszolgáltatásokból és adott át támogatásként a nagytőkés vállalatoknak. A sztrájkjog gyengítésével és a rabszolgatörvénnyel még inkább kiszolgáltatottá tette a dolgozókat. Az ország alapinfrastruktúráját, nemzeti közműveit, földeket, egyetemeket pedig perverz módon magánalapítványokba privatizálják a szemünk előtt.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...