fbpx
14.5 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Kunetz szerint Orbán gerjeszti a feszültséget

- Advertisement -

– Ahogyan elterjedt, hogy most több helyen akár regisztráció nélkül is lehet Pfizer oltást kapni, megrohanták az emberek az oltóhelyeket. Erre természetesen rásegített Orbán bejelentése, mely szerint csak ma fognak ezzel oltani, utána több hétig elérhetetlen lesz, mert elteszik a 16–18 évesek számára – írta pénteki Facebook-bejegyzésében Kunetz Zsombor egészségügyi elemző.

A szakértő azonnal le is vonta a tanulságot:

„Ebből két tanulság van, az első: nem igaz az, hogy nem szeretnének az emberek oltást a koronavírus ellen, csak szeretnének megbízható és nyugat-európai bevizsgált oltóanyagot kapni.

Kettő, ismét maga a kormány és a miniszterelnök gerjeszti azt a feszültséget, amely hasonló sorokat alakít ki, és amely a vírusgócokká teszi az oltópontokat.

Tisztességes kommunikációval, a keleti vakcináról is meggyőzhetőek lennének az emberek. Tisztességes szervezéssel elkerülhetőek lennének ezen vírusgócpontok kialakulása.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...