fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Nagy volt az érdeklődés az Sólyompróba íjászverseny első állomása iránt

- Advertisement -

A Huszka József Hagyományőrző és Sport Egyesület 2021. április 10-én tartotta a Sólyompróba névre keresztelt versenysorozat első megmérettetését Pálmonostorán, a Kiss tanyán.

A versenysorozat a szervező egyesületek székhelye szerint négy helyszínen kerül megrendezésre, ebből az első állomás volt Pálmonostora. A továbbiakban Hódmezővásárhelyen, Kiskunfélegyházán és Sándorfalván fogják a további fordulókat megtartani.

A ragyogó időjárás előcsalogatta az íjászokat, hiszen rekord létszámban, 162-en neveztek be – korosztályonként felosztva – a történelmi és olimpiai jellegű íjkategóriákba. Nagy távolságokról is eljöttek a versenyzők, Komárom – Esztergom megyétől egészen a délvidéki Topolyáig érkeztek a pálmonostorai tanyára.

A versenyzők 24 célra adták le a célonkénti három lövést. A pálya nehézségét jellemzi, hogy az 500 pontos eredményt csak kevesen tudták elérni. Több ügyességi, mozgó és magasból elérhető cél volt kihelyezve a nagy területű pályára.

Hasonló cikkünk:  Másodszor is elnapolta a bíróság a kecskeméti kézilabdás költségvetési csalás büntetőperét

A fenti képen a női felnőtt mezőny dobogósai:

1.Gulyás Melinda 438 pont

2.Lévárdi Melinda 406 pont  

3.Bende Imréné 353 pont

További részletek eredménylista itt tölthető le:

Sólyomproba 2021 eredmények

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...