fbpx
2.2 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Németh Szilárdék ajándékba kapott sonkákkal ünnepelték a húsvétot

- Advertisement -

Német Szilárd, honvédelmi miniszterhelyettes egy Isten áldd meg a magyart feliratú pólóban ül egy asztalnál, előtte egy nagy doboz, tele sonkával és kolbásszal, és posztja szerint egy pálinka az, amit még ott látunk. Merthogy Facebook oldalán számolt be arról a fideszes politikus, hogy ezeket az élelmiszereket teszik a családi asztalra. Ajándékba kapták a csomagot.

„A vidék mindig gondoskodott a nemzet fővárosának ellátásáról. Kun-karcagi barátaim, Sankó, Szabi és Laci is így tettek: parasztsonka, prágai és kötözött sonka, szalámi, császárhús, báránycomb, 2010-es, eperfahordóban érlelt szilvapálinka is került jóvoltukból a húsvéti asztalunkra. Köszönjük! Boldog feltámadást és áldott húsvétot kívánok minden földművesnek és állattenyésztőnek!”

Ezeket a mondatokat írta a fotóhoz. A kommentelők azonnal lerohanták a politikust, és felhántorgatták neki, hogy sokaknak a legolcsóbb sonkára sem futja, minőségi pálinkára pláne nem, ő pedig azzal büszkélkedik, hogy őt ellátták a vidéki barátok. Természetesen Németh Szilárdnak védői is akadtak. Van gyurcsányozás és jakabozás is a kommentek között is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...