fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Nyitnak Mészáros Lőrinc szállodái

- Advertisement -

Tíz szállodáját nyitja meg május 7-től a Hunguest Hotels, közülük három all inclusive akciót is kínál vendégeinek, írja a Blikk.

Ezen felül a társadalmi felelősségvállalás jegyében az első ezer egészségügyi dolgozó számára díjmentesen nyújtanak két főre szóló, két éjszakás csomagot félpanziós ellátással, családtagjaikkal együtt pedig 25%-os kedvezményt kapnak december 17-ig. A szállodalánc közleménye szerint a felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó hotelek „így szeretnék megköszönni a járvány alatti megfeszített munkájukat”.

A járvány alatt a Hunguest Hotels szállodalánc 14 hotelje összesen 17,7 milliárd forintnyi felújítási támogatást kapott, amit a közlemény szerint el is költöttek, legalábbis „a novemberi zárás óta rengeteg karbantartási munkát elvégeztek”.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...