fbpx
6.8 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Orbán Ráhelhez köthető állami cég szponzorálja a terasznyitást ünneplő celebek posztjait

- Advertisement -

„#reklám Boldogság! Megszerezve a védettséget, napfürdőzök egy étterem teraszán. Nagyon régóta vártam erre! Végre napsütés, barátok és teraszok! Ha Te is így teszel, oszd meg mindenkivel, tedd mindenképp felelősséggel, de azért élvezd a pillanatot és használd a #hianyoztatok hashtaget! @csodasmagyarorszag #csodasmagyarorszag #nofilter”
– írja Dobó Kata Instagramján legújabb fotója mellett, amiben a szombati terasznyitást hirdeti.

Egészen hasonló témájú, és ugyanezen hashtagekkel (#reklám, #csodásmagyarország) ellátott fotókat posztolt Instagramjára a hétvégén Király Linda és Debreczeni Annoni Zita is. Utóbbinak sikerült bejegyzésében megjelölnie a Csodás Magyarország Instagram-oldalt is, ami a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) egyik kiadványa/magazinja.

Az MTÜ-t továbbra is Guller Zoltán, „Orbán Ráhel bizalmasa” vezeti, aki 2018-ban segítői közt említette Orbán Viktor miniszterelnök lányát, akinek ismerősei aztán kiváló pozíciókat foglaltak el az állami divatiparban. A Magyar Divat & Design Ügynökség szintén az MTÜ alatt működik, vezetője az a Bata-Jakab Zsófia, aki Orbán Ráhel évfolyamtársa volt.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...