fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

Orbán Ráhelhez köthető állami cég szponzorálja a terasznyitást ünneplő celebek posztjait

„#reklám Boldogság! Megszerezve a védettséget, napfürdőzök egy étterem teraszán. Nagyon régóta vártam erre! Végre napsütés, barátok és teraszok! Ha Te is így teszel, oszd meg mindenkivel, tedd mindenképp felelősséggel, de azért élvezd a pillanatot és használd a #hianyoztatok hashtaget! @csodasmagyarorszag #csodasmagyarorszag #nofilter”
– írja Dobó Kata Instagramján legújabb fotója mellett, amiben a szombati terasznyitást hirdeti.

Hasonló cikkünk:  Őszre már 400 forint is lehet egy kiló kenyér

Egészen hasonló témájú, és ugyanezen hashtagekkel (#reklám, #csodásmagyarország) ellátott fotókat posztolt Instagramjára a hétvégén Király Linda és Debreczeni Annoni Zita is. Utóbbinak sikerült bejegyzésében megjelölnie a Csodás Magyarország Instagram-oldalt is, ami a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) egyik kiadványa/magazinja.

Hasonló cikkünk:  Visszatértek a katonák a kórházakba

Az MTÜ-t továbbra is Guller Zoltán, „Orbán Ráhel bizalmasa” vezeti, aki 2018-ban segítői közt említette Orbán Viktor miniszterelnök lányát, akinek ismerősei aztán kiváló pozíciókat foglaltak el az állami divatiparban. A Magyar Divat & Design Ügynökség szintén az MTÜ alatt működik, vezetője az a Bata-Jakab Zsófia, aki Orbán Ráhel évfolyamtársa volt.

https://www.instagram.com/p/CODZW0srMUV/

via 444.hu

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...