fbpx
12.8 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

Pesti srácok egymás között: Kormányon a mostani ellenzék gyerekeket vagdosna le

A sapkás, a fekete inges, a nyakkendős és a laptopos. Ülnek egy szobában, és nevetgélve beszélik meg a világ dolgait. Utóbbi vezeti a beszélgetést. Tehetik persze, hiszen a jobboldali újságíróknál van a morális fölény, tudjuk egy ideje Gulyás Gergely virológustól minisztertől. Ja, a pesti ifjak (Pesti Srácok) közírói mind – mutatja be a számítógép előtt ülő férfi a másik hármat.

Hasonló cikkünk:  Péntektől csökkennek az üzemanyagárak, de a benzin még mindig 450 felett marad

A morális fölény építményén pedig olyanokat találnak mondani, jobban mondva cikkünk lényegét tekintve a sapkás, hogy

az egész baloldali tömb, ami hatalomra akar törni, azok egytől egyig aberrált elmebetegek.

De itt még nem volt vége.

Hasonló cikkünk:  Fotókon a repülőnap

Azzal folytatta a sapkás, hogy azt azért nem gondolja, hogy amennyiben Kunhalmi Ágnesből oktatási minisztert csinálnának, hogy ő konkrétan kiherélne gyerekeket, de az alá feltöltött államtitkárok, balodali tudósok, “CEU-sok” és az összes aberrált elmebeteg, azok már tényleg ki akarják majd herélni a gyerekeket, ha azok vetnek egy pillantást egy rózsaszín tülruhára a kirakatban.

Ők tényleg gyerekeket fognak levagdosni.

Mondta sapkás. És ez csak egy perc volt az 59 percből. Aki kíváncsi erre a szélsőkormánypárti szellemi magaslatra, az 45:45-től nézze meg ezt a szösszenetet. Vigyázat! A hallottak alkalmasak a nyugalom megzavarására!

Hasonló cikkünk:  Kék hírek számokban: Kecskeméten és környékén is sok a baleset

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...