fbpx
4.9 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Tragikus állapotok az Abonyi út és a Hosszúhát dűlő találkozásánál

- Advertisement -

Mokos Zoltán nagykőrösi lakos kereste meg Zágráb Nándor települési képviselőt és szerkesztőségünket azzal, hogy nézzük meg, milyen állapotok uralkodnak az Abonyi út azon szakaszán, ahol véget ér az aszfalt. Borzalmas, közlekedésre épphogy csak alkalmas az út.

Mokos Zoltán elmondta, hogy tavaly ősszel Ragó Ildikóval, a KÖVA Zrt. vezetőjével egyeztettek arról, hogy rendbe kellene tenni az utat. Ezek után kijöttek gréderezni, de a látottakból már akkor azt a következtetést lehetett levonni, hogy ez nem minőségi munka, és nem lesz megfelelő az út minősége. Ennek ellenére a hivatal műszaki osztályának munkatársa, aki akkor megnézte, azt mondta, hogy ez így tökéletes.

A kép önmagáért beszél a „tökéletes útról”! Ottjártunkkor éppen egy édesanya tolta a babakocsit. Szegénynek nem volt egyszerű dolga… Zágráb Nándor Facebook-üzenetben kérte többek közt az alpolgármestert – hisz az ő választókerületéről van szó –, hogy intézkedjen az itt élő lakosság zavartalan és biztonságos közlekedésének érdekében.

K.Zs.B.T.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...