fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Újabb megzenésített, Orbán Viktorért szóló ima keringett az interneten

Az Új Szövetség Gyülekezetben úgy tűnik, gyakoriak az Orbán Viktorért szóló imák. Rövid időn belül a második furcsa nyelvű ima is felbukkant az interneten. Ahogy a korábbival is történt, ezt is megzenésítették, de időközben leszedették a videót szerzői jogokra hivatkozva. Mint ahogyan az elsőt is. Ezért csak egy feliratozott változat nézhető meg ebből. Az átlagember számára érthetetlen részek között azért vannak érthetőek is.

Imádkozom azért, hogy Orbán Viktor felajánlja Magyarországot Jézus Krisztusnak, hogy a Miskolc városában élő keresztények felálljanak, és egyként odaálljanak Orbán Viktor mellé!

https://www.youtube.com/watch?v=8Iw0hQ4Xl70&t=42s

Korábban, az Echo TV egyik interjúalanya fakadt énekre az adásban, őt is Orbán Viktor késztette dalolásra. Arról nótázott az idős hölgy, hogy amennyiben nincs pénz a pénztárcájában, majd Orbán Viktor tesz bele. A műsorvezető mosolygós csodálattal nézte végig a produkciót.

Hasonló cikkünk:  Több, ötven éve végzett színművész nem veszi át a modellváltó SZFE aranydiplomáját

Hasonló cikkünk:  A Booking-ügy miatt törvényt módosítana a Fidesz

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...