fbpx
10.2 C
Kecskemét
2022. szeptember 27., kedd

FRISS HÍREK

Visszatérhetnek a nézők a stadionokba

Mint ismert, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy sporteseményt – így a nyári labdarúgó-Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseit is – csak védettségi igazolvány birtokában lehet majd látogatni.

A miniszter a csütörtöki Kormányinfón az Index kérdésére elmondta, csak azoknak lesz kötelező bemutatni a védettségi igazolványt, akik a hatályos szabályok szerint olthatóak, tehát jelenleg a 18 év alattiaknak nem.

Ugyanakkor az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján ekkor még az az információ volt elérhető, hogy a Puskás Arénába gyermekek is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be.

Az ügyben megkeresték az UEFA-t, és ugyan választ nem kaptunk, a szervezet pénteken frissítette a vonatkozó részt a tájékoztató weboldalán.

ÍGY MOST MÁR BIZTOS: MAGYARORSZÁGON A 18 ÉV ALATTIAKNAK NEM SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY, HOGY BEJUSSANAK EGY EB-MECCSRE.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban elmondta, hazánkban négymillió beoltott után újra lehet majd – felnőtteknek védettségi igazolvánnyal – sportrendezvényeket látogatni.

Hasonló cikkünk:  Íme a Sport7 új logója, véget ért nyereményjátékunk

Kecskeméten is készülnek a nyitásra

A vasárnapi, Dabas-Gyón elleni bajnoki tehát biztosan zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, arra viszont már reális esély van, hogy május 2-án újra szurkolók előtt fogadhassuk a Körösladányt. A beléptetési szabályokról, illetve a részletszabályokról természetesen még klubunk is várja a további tájékoztatást, illetve az MLSZ útmutatásait, ezt követően tudunk majd mi is bővebben írni a meccslátogatás szabályairól – írja a kecskeméti focicsapat honlapja.

Hasonló cikkünk:  Szombaton elrajtolt az OTP Bank Liga, a KTE a Vasast fogadta a Széktói Stadionban

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...