fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Visszatérhetnek a nézők a stadionokba

- Advertisement -

Mint ismert, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy sporteseményt – így a nyári labdarúgó-Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseit is – csak védettségi igazolvány birtokában lehet majd látogatni.

A miniszter a csütörtöki Kormányinfón az Index kérdésére elmondta, csak azoknak lesz kötelező bemutatni a védettségi igazolványt, akik a hatályos szabályok szerint olthatóak, tehát jelenleg a 18 év alattiaknak nem.

Ugyanakkor az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján ekkor még az az információ volt elérhető, hogy a Puskás Arénába gyermekek is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be.

Az ügyben megkeresték az UEFA-t, és ugyan választ nem kaptunk, a szervezet pénteken frissítette a vonatkozó részt a tájékoztató weboldalán.

ÍGY MOST MÁR BIZTOS: MAGYARORSZÁGON A 18 ÉV ALATTIAKNAK NEM SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY, HOGY BEJUSSANAK EGY EB-MECCSRE.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban elmondta, hazánkban négymillió beoltott után újra lehet majd – felnőtteknek védettségi igazolvánnyal – sportrendezvényeket látogatni.

Hasonló cikkünk:  Horváth Krisztofer, a KTE futballistája a hatodik legértékesebb NB I-es játékos a CIES-nél

Kecskeméten is készülnek a nyitásra

A vasárnapi, Dabas-Gyón elleni bajnoki tehát biztosan zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, arra viszont már reális esély van, hogy május 2-án újra szurkolók előtt fogadhassuk a Körösladányt. A beléptetési szabályokról, illetve a részletszabályokról természetesen még klubunk is várja a további tájékoztatást, illetve az MLSZ útmutatásait, ezt követően tudunk majd mi is bővebben írni a meccslátogatás szabályairól – írja a kecskeméti focicsapat honlapja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...