fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

Visszatérhetnek a nézők a stadionokba

Mint ismert, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy sporteseményt – így a nyári labdarúgó-Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseit is – csak védettségi igazolvány birtokában lehet majd látogatni.

A miniszter a csütörtöki Kormányinfón az Index kérdésére elmondta, csak azoknak lesz kötelező bemutatni a védettségi igazolványt, akik a hatályos szabályok szerint olthatóak, tehát jelenleg a 18 év alattiaknak nem.

Hasonló cikkünk:  39 éves magyar atlétikai rekordot döntött meg Palkovits István

Ugyanakkor az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján ekkor még az az információ volt elérhető, hogy a Puskás Arénába gyermekek is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be.

Az ügyben megkeresték az UEFA-t, és ugyan választ nem kaptunk, a szervezet pénteken frissítette a vonatkozó részt a tájékoztató weboldalán.

ÍGY MOST MÁR BIZTOS: MAGYARORSZÁGON A 18 ÉV ALATTIAKNAK NEM SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY, HOGY BEJUSSANAK EGY EB-MECCSRE.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban elmondta, hazánkban négymillió beoltott után újra lehet majd – felnőtteknek védettségi igazolvánnyal – sportrendezvényeket látogatni.

Hasonló cikkünk:  Hosszútávú Triatlon világbajnok Boronkay Péter

Kecskeméten is készülnek a nyitásra

A vasárnapi, Dabas-Gyón elleni bajnoki tehát biztosan zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, arra viszont már reális esély van, hogy május 2-án újra szurkolók előtt fogadhassuk a Körösladányt. A beléptetési szabályokról, illetve a részletszabályokról természetesen még klubunk is várja a további tájékoztatást, illetve az MLSZ útmutatásait, ezt követően tudunk majd mi is bővebben írni a meccslátogatás szabályairól – írja a kecskeméti focicsapat honlapja.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...