fbpx
13 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Zöld gazdaság – Mikorra lehet zöld a kereskedelem?

- Advertisement -
A zöld gazdaságban tevékenykedő vállalkozókat, a fenntarthatóságot kutató tudósokat, illetve zöld politikusokat szólaltat meg az Ökopolisz Alapítvány és az Új Egyenlőség társadalomelméleti magazin főszerkesztője, Pogátsa Zoltán közgadász arról a kérdésről, hogy hogyan alakul a magyarországi fenntartható vállalkozások sorsa.
A fenntarthatósági konferencia sorozat harmadik rendezvényét 2021. április 20-án 18 órakor online tartják Mikorra lehet zöld a kereskedelem? címmel, ahol a vendégek között lesz Csárdi Antal frakcióvezető-helyettes, LMP Magyarország Zöld Pártja, Gébert Judit ökológiai közgazdász, filozófus, Szegedi Egyetem, a Zöld Egyenlőség podcast társszerkesztője és Fejes Ferenc kecskeméti zöld vállalkozó.
Témák: Mit értünk zöld kereskedelem alatt? Mekkora a magyar zöld kereskedelem? Mikorra lehet teljesen az? Kik a meghatározó szereplők? Az ország melyik részén vannak? Milyen szakpolitikák alakítják? Milyen szakpolitikák segítenék a gyorsabb átállást?
Az esemény az alábbi linken követhető majd a regisztrációt követően: us02web.zoom.us, vagy élőben az Ökopolisz és az Új Egyenlőség Facebook-oldalán is.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...